selcuk kardesımın dediği gibi su an deneme asamasında ve bır cok eksıgı var halıyle sizlere cok guzel suprizlerimiz var bekleyin görün.
Yazdırılabilir Görünüm
hapimize hayırlı ugurlu olsun :D
ellerinize sağlık gayet güzel olmuş valla güle güle kullanalım...
Ellerine sağlık kardeşim...
Şu sayfanın sağ üst köşesinde tüm sayfaları göster linki oluyorduya onu çok aradı gözlerim.
Konuyu Baştan Sona takip edebilmek için, o topic in tüm sayfalarını bi arada görmek iyi oluyordu.
Hayırlısı olsun cok modern olmus....alisana kadar biraz zorluk cekeceğiz ama olsun...ben yeni seklini cok beğendim....
evet bende ılk başta yadırgadım ama simdi alıştım ve baya keyifli gelmeye başladı baya güzel eklentiler ekliyicem siteye cok güzel olacak cok :)
elinize sağlık
güzel olmuş ama garipsedim ya eskisi daha sıcak geliyordu bana..hayırlı olsun hepimize
adminim takvim de hoş durmuş sağ kenarda..avatar resimlerimide hemen karşımıza çıkması güzel..
en azından dağınık değil düzgün duruyor ilk başta girişimizde göze hitap olarak..
yaa ne zaman 3-5 gün foruma girmesem ortalık tarumar oluyor
adminim alperim müstakbel babacık yine neler neler yapmışsın ortalığı güzelleştirmişsin de
ya ben cevap yazıyorumda nereye yazıyorum valla anlamadım dur bakalım inşallah dogru yerde çıkar