-
Yaşar abi ön göster takımı çok hoş olmuş nereden nekadara aldın... (devir saati biraz daha büyük olabilirdi.. şahsi fikrim) bende o kadar çok sormuştum ki devir saati takan yada takılabilirmi diye ama cevap alamamıştım ben istiyorummm hemde çoook ilk işlerimden biri olacak en kısa zamanda seni bulayımda nasıl yaparız (fuarda görüşürüz) konuşuruz... :)
-
sirkecide motor parçaları satan larda var istediğin şekilde bulursun gönlüne ve hesabına göre al fuar günü bağlantı işini hallederiz
yanlız bazı yelerde fites göstergeli olanları var sistemde varmı yokmu bilmiyorum ama sen yinede fites göstergeli alma derim
-
gidip bakabileceğim dükkan ismi varmı?? belirli bir yer??
-
valla orjinal bişey yok bazı motorların yedek parçası olarak satılıyor o iki sokağı gezecen abicim ben orda çelik motorun parça bayisinden honda motorların bitanesinin göstergelerini aldım
ha bide fiyatları 60 ile 100 ytl. arasında yakıt göstergeli olmasın
-
eline saglık 10 numara olmus; bir de hepsini fotolamıssın Allah nazardan saklasın
-
yaşar abi senin taktıgın gosterge takımı zealsunun değilmi???
-
Yaaaa yaşar abi bizim motor kaç devir çeviriyor bayağı merak ettim şimdi... (taktırana kadar bekleyemeyecem)
-
-
Baba bu sefer hem olayı hemde kendini aştın, yakında senin regal efsunlanıp uçarsa hiç şaşırmayalım bence :D
-
Motor müthiş olmuş elinize emeğinize sağlık...Paylaşım için teşekkürler.. :cheesy:
Bülent bu göstergelerden bende istiyorum gerçekten devir saati ve özellikle hararet göstergeli bir km kombo bulursam kesinlikle değişeceğim...