Çakma viragocu seniiiiiii :p hayırlı uğurlu olsun, valla sıkıştırma ezme bükme efendi efendi git, bence yaşayabileceğin en büyük problem pas sorunu olacak haberin ola ;)
Yazdırılabilir Görünüm
Çakma viragocu seniiiiiii :p hayırlı uğurlu olsun, valla sıkıştırma ezme bükme efendi efendi git, bence yaşayabileceğin en büyük problem pas sorunu olacak haberin ola ;)
Yakit gostergesi RR'de de yok zaten. Hatta benim eski Volkswagen 1300'umde de yoktu. Depo bosalinca alet 'gaz yememeye' basliyor, sen de sol kolunu biraz asagi sarkitip oradaki kolu cevirip yedek depoya geciyorsun. Orada da motoruna gore 2-3 litre (RR'de 2.7 lt) benzin bulunuyor, Bu konumda giderken ya ilk gordugun benzinciye daliyorsun, ya da 'aliriz ya nedir yani' diyip unutuyorsun, bitene kadar gidip yolda kaliyorsun. 8)
hakikaten aynı virago... Güle güle kullan... Allah kaza bela vermesin
tesekkurler ıyı dılekler ıcın.
evet yakıt gostergesı yok ama aydın ' ın dedıgı gıbı yakıt bıterken kendını bellı edıyor zaten. ben 2 defa ana depoda yakıtı bıtırdım ve stop ettırdım. ancak yedek depoya gecer bırazda beklersenız sorunsuzca calısmaya devam edıyor. yaklasık 600km oldu motorum rodajın da yavas yavas sonularına gelıyoruz gıbı, bıraz daha km yaptıktan sonra etraflı bır bakıma bırakacagım. o zaman yasadıklarımızı paylasırım sızlerle. genel olarak oldukca memnun kaldım motordan. bırazda aksesuar yapabılırsem daha şık gorunecek ama elımız degmedı henuz. bu vesıleyle on camı nereden bulabılecegımı soyleyen olursa sımdıden tesekkurlerımı gonderecegım.
Güle güle kullan Allah kaza bela vermesin, tekerine taş değmesin RÜZGAR YÜZÜNDEN HİÇ EKSİK OLMASIN
güle güle kullan güvenli sürüşler
hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin....
fiyat çok güzel ya. güle güle kullan. ben de bir kavuşsam motoruma... ehliyeti anca ağustos başı alabiliyorum, o zamana kadar nasıl sabredeceğim bilemiyorum. neyse, Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin. hayırlı kilometreler.
beni aydınlattığınıziçin teşekkürler .
Çok güzel makina.Güle güle kullan.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kl.