-
ilk defa agressusum volkanımla ikinci buluşmamızdada seninle uzun uzun sohpet etme fırsatımız olmuştu.. sizleri tanıdığımda doğru yerde olduğumu anlamıştım.. her üyeye gösterdiğin sıcakkanlı yaklaşımdan dolayı teşekkür ederim.ince bir insansın. nice senelere hepbirlikte....
-
Erkan kardeşim fotoğraf sürpriz oldu. Kapıdağ gezisi dönüşünde Raptorum ve ben... Geçen sene en keyifaldığım geziydi. Belki de ilk toplu gezimiz olduğundandır. Çok sağol iyi dileklerin için :)
Kıvılcım abi çok teşekkür ederim...
Gençer kardeşim, biz RR ailesi olarak çok şanslıyız çünkü 2 sene gibi kısa bir sürede sapasağlam dostluklar edindik. İnan bana bunu klişe olsun diye söylemiyoum, gerçek bu. RR üyesi olan hangi ile gitsek oradaki arkadaşlarımız ayağımızı yere bastırtmayacak derecede bizi ağırlıyorlar. Bazı gruplar bunu yazılı kural olarak uygular bizde ise içten gelen sevgi ile bu gerçekleşiyor. Sanırım işin sırrı burada. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için...
-
yeni yaşın kutlu olsun motorsuz kalma kendine çoook iyi motorunada bi o kadar iyi bak...
-
sağlıklı mutlu nice yıllara....
-
Doğum günün kutlu olsun abi! :)
-
la resim atamadım int çok yavaş...bendede vardı bi kaç resmin atacaadım olmadı...
-
Mutlu yillar dilerim, kazasiz belasiz. Derdin tasan az olsun.
-
way benim kardeşim doğmuşta yolu yarılamış bile :p
helal sana walla... daha nice güzel yaşlara, nice güzel senelere erişmen dileğiyle
çok yaşa, iyi yaşa emi...
http://img80.imageshack.us/img80/654...4xw0ml4.th.jpg
-
HEPİ BÖRTDEY TU YU... Bu hafta sayısal sana çıkar inşallah...
-
Çok sağolun arkadaşlar.
Bull'cuğum yolun üçte birini bitidik diyorum ben :)
Aytaç kardeşim, bu hafta senin şansına sayısal oynayacağım. 6 tutturursam sana benden gıcırından bir Hayabusa :)
Aydın, Aytekin, Serhat, Bülent dostlarım, sağolun eksik olmayın...