Öncelikle aramıza hoş geldin yücel kardeş sıfır veya 2 ci el bi çekik gözlü makina düşünüyosan RR den şaşma derim yakıt,sağlamlık ve denenmiş bir makina olarak tafsiyem budur allah gönlüne ve bütcene göre versin...
Yazdırılabilir Görünüm
Öncelikle aramıza hoş geldin yücel kardeş sıfır veya 2 ci el bi çekik gözlü makina düşünüyosan RR den şaşma derim yakıt,sağlamlık ve denenmiş bir makina olarak tafsiyem budur allah gönlüne ve bütcene göre versin...
Gel Benim Rr Yi Satayim Sana 1000 Km De 4 Milyara...gidon Harley Gidonu
RR dan şaşmayın derim.... hem cruiser hem enduru her yola yatar.. denedim parçalayamadım...emsallerine göre sağlam makinadır...
Yücel kardeşim hoşgeldin..
Antalyada Sahibinden .com dan bi motor var..RR 250 full aksesuar..fiyat biraz yüksek ama pazarlık ve taksit şansını dene derim. Motor 100 km de daha
linki :
http://www.sahibinden.com/100km_de_y...XQQdisplayitem
selamlar
yücel kardeş aramıza hoş geldin rr şaşma derim istersen sitede çok iyi motorlar var ben kendi adıma genede ilgilenirim iyi bir makina yapalım size
neden olmasın getto kardeş fırsat bulayım bi bakayım. sağol.
Kardeşim kimse senin maddi gücünle dalga geçemez alayda edemez, sen rahat ol, senin elindeki paraya 2500 ytl ye regal alabilirsin sahibinden .com da var, gerçi motoru görmek lazım ama bence acele etme senin kesene uygun regal bulacaksın, belki biraz sorunu çıkacaktır ucuz motorun ama anladığım kadarıyla elin anahtar tutuyor,sen işin içinden çıkarsın.
değerli arkadaşlar herkese teşekkür. doğrusu büyük mutluluk aranızda olmak. tavsiyelerinizi tamamen dikkate alıyorum. kararım sizlerin fikirleri doğrultusunda olacak. regal raptor konusunda soru işaretim ise şu hemen hemen büyük bir çoğunluk tavsiye ediyor sa da piyasada neden bu kadar düşük km. yada az kullanılmış RR var. bakıyorum herkes memnunum diyor ama piyasa ise değişik birde diğer mesele yüksek rakamlarla satışa çıkan makineleri daha sonra çok düşük rakamlara satılmış görmek ise ayrı bir rahatsız edici durum. tabi bu da ister istemez soru işareti çakıyor kafada. ama her halukarda RR ler harika görünüyor bakınca. tavsiyelerinize ve gelecek tavsiyelere şimdiden teşekkürler.
abicim 2000 ytl makine bulmak zor ama 2000 ytl en iyisi keeway sl150 al derim.benım eskı motorum ama bıraz daha ustune koyarsan 3000 ytl cok rahat 2ncı el bır regal bulabılırsın.
bu arada alay konusu falan olduk demssıısın ama yanlıs tanımıssın bizleri bazen bız konuları geyıge sarar hatta sonunuda rakı balıga getırırız bizleri tanıdıkca ne demek ıstediğimizi daha iyi anlıyacaksın :)
müslüm baba sağol. teşekkür ederim. acelem yok. yanlış yapmak istemem yanlış anlaşılmakta. dediğim gibi zaten ayın 20 sinde önce izin almam mümkün değil işten. o tarihten sonra piyasaya çıkıp bakacağım. benimki şimdi sizin tecrübelerinizden yararlanmak. başka bir şey değil. bundan 10 sene öncesine kadar ülkemizde fazla seçenek yoktu. Motorcu da yoktu tabi. ancak piyasa artık o kadar bol ve çeşitli ki ister istemez bir bilene danışma ihtiyacı doğuyor.