Sarıkayalar kendini batırmaya çalışan bir şirkettir, sarıkayalar firması bilsem dünyanın en sağlam motorunu getirecekler kesinlikle almam arkadaşlar, SARI KAYALAR = YÜZÜ KARALAR...
Yazdırılabilir Görünüm
Sarıkayalar kendini batırmaya çalışan bir şirkettir, sarıkayalar firması bilsem dünyanın en sağlam motorunu getirecekler kesinlikle almam arkadaşlar, SARI KAYALAR = YÜZÜ KARALAR...
arkadaşlar duyduğum kadarıyla şirket zor durumdaymış ve zor durumda olan birisi önce kendini düşünür....
siz istediğiniz kadar mail atın ama adamlar piyasaya sattıkları motorların parasını alabiliyolarmı bakalım...bi de bu yönden bakın olaya...
şu anda ekonomik bi kriz var .. belkide son yılların en kötü günleri yaşanıyo ama kimseden ses seda çıkmıyo ne hikmetse...
şimdi gelelim sarıkayaların işine bu firma oldum olası böyle çalışıyor...
ister gidin ister mail atın hiç bişeyi değiştiremeyeceksiniz...
ancak mahkeme açarsanız etkili olur . bu konularla ilgili tüketici mahkemeleri var.. onlara başvurun ...gereksiz yere şov yapmanın kimseye faydası olmaz....
Sarıkayalar niye parasını almıyoki okanım, 2 milyarlık motoru 5 milyara satıyorlar ve motoru alan herkes ya peşin para aldı yada banka kredisiyle, yani paralar kasalarına cash girdi, çünki sarıkayaların finansmanı yok ve taksit işine girmiyor, servis ve bayi motoru peşin fiyatına satıyor sarıkayalarda moturunun parasını alıyor. Şirket batıyorsa allahın sopası yok derim ben, insanları aldatır kazıklarlarsa olacağı budur ve kimsenin hakkı kimsede kalmaz.
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
yakalım canlarını abicim.yakalım.bizi yakmaya kalkanı bizde yakalım.sonuna kadar agresifim.sonuna kadar arkasındayım.yeterki zamansız oldugum şu günlerde bir kıvılcım çakın.siz sonrasında görün yangını
Arkadaşım bundan tam bir sene önce motorumla kaza yapıp ön çamurluğu kırmıştım ve tam 80 ytl verip yenisini aldım denizli fabrikadan bilgin olması açısından geçmiş olsun.
Yaw arkadaşlar hani ben yol yapalım Denizli ye gidelim falan diyorum ya... Bakın peşinen söylüyorum Çin e gidelim diyen olursa ben yokum ha...
hakikaten bu adreste aynen bir şikayet var..adamların cıvıklığı tescilli..
http://sikayetvar.com/svf-sikayet-fu...2-280470-.html
geçen sene asya motorda benim başıma aynısı geldi.. nerdeyse fırça atacaktı soytarının biri ..
valla bu kadar keyifli alıpta parça diyede yatarsa kapının önünde gerçekten yazık yani..
çünki bu motoru satan tüm bayiler için söylüyorum parça sıkıntısı yok diye bas bas bağırıyorlar ama anlaşılan gerçek değil..
Arkadaşlar,
bu iş maille filan olmaz diyorum.İçimizde yokmu avukat olan veya avukat yakını olan açalım dava bitsin bu iş.Benim halen egzost alıcağım var bu adamlardan.Yeter bu terbiyesizlikleri.Tüm madurlar alır alcaklarını davadan sonra.Çünkü biz haklıyız
bişeyler yapmak lazım arkadaşın başına gelenler bizimde gelebilir, böle ahlak kurallarına uymayan sadece satmak için ticaret yapanlara tepkimizi göstermezsek başımıza çıkarlar ..ne gerekiyorsa hazırım
arkadaşlar burda bunun gibi bir sürü mesaj var ama bir degişme oldumu yok bence bizim yapacagımız bir şey kalıyor sarıkayalar ve emre lmt bunların ittalatcı olduğuna göre mutlaka fiyat listesi oluşturma zorunlulugu var ve bu şirketlerin bu parçalarını biz kulanmak zorundayız diye öpülmenin bir anlamıda yok onların bu motorları getirdikten sonra 10 yıl parça temin etme zorunlulugu var en az bizim aramızda mutlaka avukat olan arkadaşlarımız vardır en iyi önerinin onlardan gelmesini bekliyorum benim nacizene fikrim toplu olarak motorlarımızın şase numaraları ve ruhsatlarınla birlikte bir dilekçe hazırlıyalım mahkemeye ve bakanlıga ulaştıralım bence son nokta budur biz hakımızı aramazsak bunlar bizi sırayla öpecektir ilginç olan bu motor parçaların 10 dolara yurtdışında olan parçanın fiyatı bize 90 dolalar olarak yansıtılmasıdır arkadaşlar isterseniz rr dışardaki fiyetlerini bir inceleyin bunlar her şeyi devlete atıyor vergiler çok diye alakası yok ön camurluk fiyatını yurtdışından örnek vermek istiyorum 11,80 dolar ordaki satış fiyatı yani onlarda kazancını koymuş şekilli şimdi bu çamurlugun türkiyedeki fiyatı 60 dolar bunun vergiyle ne alakası var resmen öpülme hepimizin mutlaka bir şekilde parçaya ihtiyacımız olacak hepimize iş düşüyor ama adminin ve modların büyük ilgileri gerekiyor saygılar