kuru bi yer kalıpta ilk çalıştırmada hasar vermesin diye...
Yazdırılabilir Görünüm
İlgilenen herkese verdiği değerli bilgiler için teşekkürler..
Aksu başkanım, NGK olmasın. Champion bulamazsanız Bosch da olur. Saygılar..
arkadaşım bana yedek parçalar lazım nerden veya kimden temin edebilirim internet üzerinden yardımcı olursan sevinirim motorumla kaza yaptım ve bir kaç parçasının değişmesi gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim ilk sana mesaj atıyorum gerçi bu mesaj direk sanamı yoksa herkesin görebileceği şekildemi onuda bilmiyorum acil yardım lazım teşekkürler.
ben bi soru sorcam ama bu konu hakkında deyil.yeni konu açıp kalabalık yapmayım diye buraya yazıyorum.benim motorun benzini bitince yedeğe alıyorum ve daha 1 km gidince oda bitiyo.sizin motorlarda kaç km gidiyo yedekte.bıktım yolda kalmaktan.motoru benzinliğe yite yite vücut yaptım
cumali bey.sarıkayalardan temin edebilirsiniz.www.sarikayalar.com.tr adresine gir.ordan iletişim no ları var.ana sayfada sabrım taştı denizliye gidiyorum diye bi başlık var.orayada yazarsan sana yardımcı olurlar.
sizden ses geliyormuş. o iyi. benimki taaakk diyo ve stop ediyo. ikinci sefer sizinkini yapıyo...
abicim senin yedek depo boru ağzında veya yolunda bi tıkanıklılık vardır depo altı vanayı yedek durumuna getir ve bnz.hortumunu çıkarıp dışardan depo içine bi hava tuttur .. çünkü yedek durumun depo içi bnz. alış borusu daha kısa olduğu için pislik falan gelip o tertibatı tıkamış olabilir