-
Abi dediğin gibi zararın neresnden dönersen kardır. marım çekler senetler de seni uğraştırmadan ödenir de başın ağrımaz... Yine de dua et kaybınız çok fazla değil. Ben bizim ailenin saflığından kaybettiklerini yazsam konu kilitlenir kalır :D Ama üzülme ahirette fazlasıyla geri alırsın...
-
Hayırlısı olsun diyerek başlayıp geçmiş olsun diyerek sonlandırıyorum cümleyi.
Ağzımızdan hayırsız sözler çıkmasın diye.
Umarım güle güle kullanırsınız yeni aracıda bugünleri unutursunuz.
Tekrar geçmiş ve hayırlı olsun.
-
Bunlar insan değiller ya. Bakın napalım, bu heriflerin sende numarası var, bi plan kurarak bunları bir yere çağıralım alım satım davası gibi, adamlar geldiğinde daha ağzını açmadan bayıltıp bırakalım oldukları yere, gerçi bu insan dışı yaratıklar boş gezmezler ama bizde boş değiliz..............
-
Geçmiş olsun kardeşim inşallah çekler ve senettede problem çıkmazda zararın neresinden dönersen kardır demişler.Allah beterinden saklasın.
-
valla ne diyeceğimi bilmiyorum ..
ama insan çıldırır ya allah sana iyi sabır vermiş valla ben olsam neyse gaz vermiş olmayım .
yinede çok geçmiş olsun ....
-
kardeşim geçmiş olsun, Babalar yapıyo bazen böyle
ama ne yapıcaksın Baba işte o ne derse, ne yaparsa o doğrudur...
benim Baba'da tırışkadan şeyler için 10 kere arar
böyle alım-satım falan anlamadığı bişey oldumu bi alo demez
kazığı yer bi güzel, ondan sonra sorar nasıl olmuş diye:p
bizde en son çanak antenciden bi kazık yemiştik :p:p
genede geçmiş olsun, işi halletmişsin bi şekilde...
haa bu arada aklıma gelmişken sen babanın tel'i bana özelden atsana
Kino Baba'nın dediği gibi morali bozuktur şimdi adamın...
biz bi görüşelimde senin shadow ile benim regali takas yapalım
adamceyizde karlı bir iş yapmanın moraliyle kendine gelsin :p:p:p
lanet olsun şu içimdeki insan sevgisine...
-
Olur abi atıyorum özele bak:)
-
çok büyük geçmiş olsun yasin kardeşim
umarım hayırlısıyla sonlanır bu olay ondan sonrada icaplarına bakarız
o yaratıkların nerden geldikleri belli huyundanmıdır suyundanmıdır orda yetişenlerin %85 inde böyle adamlar çıkıyor uyuz oluyorum
-
Yasinsubay geçmiş olsun bi şekilde halletmişsin olayı.Allah beterinden saklasın.Ya birinize bişey olsaydı?Durum daha da üzücü olurdu.Allah keder vermesin.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
-
çok şükür tatsız bi durum olmadan atlatmışsın olayı sevindim valla ne yalan söylüyeyim çok geçmiş olsun:)