Aynen katılıyorum yazdıklarınıza zaten ne gerekiyorsa yazmışsınız tebrikler
Yazdırılabilir Görünüm
Aynen katılıyorum yazdıklarınıza zaten ne gerekiyorsa yazmışsınız tebrikler
vallahi coşmuş tayfunum zabitim 8)8)8)
tayfun sadece BRAVO diyeceğim.
bu rapor riders olayına girdiğimizde ilk tanıştığımız dostlarımızdan biriydin.
hep deliydin, hep yürekliydin.
hep doğrucuydun.
dostların olarak seninle gurur duyuyoruz 8)8)8)
Herkese Merhaba,
2. gündür bu konu ile ilgili yazılanları izliyorum fikirleri , tepkileri , açıklamaları okuyorum.
Ama kendi fikrimi söyleyeyim , konuların çevresinden dolaştığımız için ne net olarak sorunları ortaya koyabildiğimizi düşünüyorum nede çözümleri göz önüne koyduğumuzu...
Sadece şuna dikkat ettim. Bugün itibari ile üye sayımız kaç kişi , bu konuda yazı yazan ve fikrini belirten ,birbirini görmüş sohbet etmiş tanıyan kaç kişi?
Bu kadar insanın aynı fikri paylaşması tabiki imkansız ama aynı ekranı kullanması her zaman mümkün...
Hepimiz birbirimize zaman tanıyalım bence... Bırakın su biraz aksın , kızan kızgınlığını soğutsun , soğuk olup amaaan boşver diyen içini ısıtsın.
Sevgiyle kalın...
Altuğ kardeşim mesajının altına teşekkürlerimi yazdım ama anlamlı olsun diye birde yazıya dökmek istedim.Bütün mesajları okudum kimsenin bam teline basmadan hiçbir mesaja cevap gibi veya tartışmayı alevlendirmemek adına neyazsam diye düşünürken söylemek isteyipte toparlayamadığım şeyleri yazmışsın bencede bazı konuları biraz zamana bırakıp daha sakin kafayla konuşmamız daha yapıcı olcaktır
Teşekkürler
Sevgili altuğ dostum işte bütün problem zaten burada. Biz konuların çevresinde hiçbir zaman dolaşmıyoruz ve hep merkezindeyiz, sitede kayıtlı 1000 kişi var ve biz bu 1000 kişiyi tam merkeze çağırıyoruz ama bizi duyan yok, kenarda durmakla buluşmalara gelmemekle burdan atıp tutmakla kimse ne diyalog kurabilir nede sorun çözebilir.
Raptorriders yeni bir site değil aynı zamanda bu 1000 kişiyi 2 günde toplamadı alper buraya ve öyle birşeyki hiçbir site başkanı alperin yaptığını yapmaz buna emin olun, hepimizi bir çatı altında toplamak ve düzenleyebilmek için harcadığı telefon paraları adam gibi sıfır motor alır, hangi sitede telefonla aktivasyon yapıldı şimdiye kadar soruyorum size, kaliteli olsun aramıza iti köpeği sokmayalım diye hem sitede hem buluşmalarda ağırlığımızı ortaya koyduk ve bu işte çok başarılıyız emin olun, ben çok bilirim sitemizdeki bayan üyelere sarkan hödüklerle msn de düello yaptığımı ama siz bilmezsiniz, yoksa benim ne zoruma elin adamını kendime düşman yapıcam boş yere, bu siteye dostlarımızın eşleride girip bakıyor ve bunca zamandır sitede en ufak bir argo konuşma olmamış konuşmalar haddini aşamamıştır, aşmaya çalışanların ise sonunu herkes biliyor arkadaşlar, bir siteden atılabilirsiniz bu hiç problem değil ama dostlukları kaybetmek en acısıdır ben şahsen bunu yaşamak istemem.
Herşey zamana bırakılabilir ama zaman hayattaki en büyük kaybımızdır bizim, 3 günlük hayatın ne kadarını zamana teslim edebilirizki bir düşünün, vardiğimiz her nefesin bile geri dönüşü asla yokken zamanla yarışmak en iyisidir diyorum ben ve sloganımız her zaman için aynı bizim.
LIVE TO RIDE
şunu hatırlamakta fayda var ki; sadece yapıcı olmayı istersen başarılı olabilirsin..
yoksa insanoğlu en mükemmel durumda bile her zaman eksiler bulabilir.. beynimizi güzel şeylerle donatırsak her zaman her koşulda mutlu olabiliriz..
birbirimize kırıldığımız ve hatta kızdığımız durumlar olabilir.. bence bu durumu sıcakken ama çirkinleştirmeden mümkünse ''yüzyüze'' ( ki istenirse imkansız diye birşey yoktur ) çözmek gerekir..
herkesin zaman zaman moralinin bozulduğu, kendini kötü hissettiği anlar oldu.. olacaktır da.. ben bu sitede istediği zaman herşeyi söyleyebilen, her davranışta bulunabilen, ama buna rağmen sırf yaşından ötürü saygı görmek isteyen insanlar da tanıdım.. eğer hayatımda olmalarını istediğim insanlar olsalardı ve kale alsaydım çok üzülürdüm.. bu benim elimde.. şimdi aklıma geldikçe gülüyorum.. ama unutmuyorum ki; her hatadan çıkarılabilecek bir ders, herkesten öğrenebilecek birşey vardır.. (iyi/kötü)..
hayatımda olmasını istediğim insanlarla zaten ortak paydalarda buluşuyoruz.. istemediğin kişiler de bir şekilde çıkıyor yaşamından.. bu herkes için geçerli.. bu durumu dikkat çekici duruma getirmeye hiç gerek yok.. günlük hayatında kim durup dururken diyor birbirine bir anda beni sil hayatından diye.. ya deli gibi kavganı edip ayırıyorsun yolları, ya da sakince görüşmelerin sıklığı azalıyor.. herşey kendini anlatmak, karşındakini anlamaya çalışmaktan geçiyor..
bu arada bir geyik muhabbeti üzerine çıkan bu topic iyi ki de açılmış.. kimse bu kadar uzun uzun dile getirmeyecekmiş düşüncelerini yoksa..
selçuk öyle güzel ifade etmiş ki;
''Burada bulunuş amacımız günlük hayatın koşuşturmasından, gerginliğinden uzaklaşıp motosiklet ortak paydası altında dostluklar oluşturmak, kurulu dostlukları geliştirmektir. Site bunun için sadece bir araçtır, o kadar ciddiye alınması gerekmeyen bir araçtır. Benim için Raptorriders herhangi bir buluşmada motorumdan inip bir dostumun elini sıktığımda anlam kazanır. ''
gerçekten de günlük yaşamda herkesin bir koşuşturmacası, gerginliği var zaten.. bu sitedeki insanlarla bir araya gelmek rutinimden sıyrılıp rahat nefes almak gibi bir şey benim için.. herkes kendince fedakarlık yapıyor, emek veriyor biraraya gelmek için.. demek ki isteniyor, özleniyor sohbetler, paylaşımlar, yol çağrıları..
2 sene öncesine kadar yoktunuz hayatımda.. kimsenin kimseden haberi yoktu..
ama şimdi yokluğunuz zor geliyor.. raptodaayss :mrgreen: ailesinin bir ferdi olmaktan öyle mutluyum ki.. bu mutluluğu bozacak herşey karşısında kurt ( ama siyah, ama beyaz :p:mrgreen::p ) kesilirim.. :D
sevgiler..
Bende yazıların tamamını okudum. Arkadaşların birçoğunun da dediği gibi burda ortak noktamız motor sevgisi.
Bazı arkadaşları hiç anlayamıyorum, sürekli yönetim şöyle yaptı yönetim böyle yaptı deyip duruyorlar peki siz bu oluşum için yapıcı neler yaptınız???
Alper hamile eşini doktordan izin alarak evde bırakıp sırf sizler için Dikiliye geliyor. Ne çıkarı var??? Kaçınız bu fedakarlığı yapabilirdi kendinize bir sorun ve dürüstce cevap verin. Ben yapmazdım...Tayfun kardeşimin de dediği gibi bizlerin rahatı için ön gezi yapılıyor, insanlar hem maddi hem fiziksel zarar görüyorlar çıtları çıkmıyor yılmıyor ve gene geziye geliyorlar. En büyük fırsattı sıkıntıları, yönetimle sorunları olanlar için gelip yüz yüze konuşup paylaşa bilirlerdi. Her kez yönetimden bekliyor gelsin de sorunları gidersin diye. Olur adamların başka işi gücü ailesi hayatı yok kırgınların kızgınların peşinde il il dolaşırlar. Varsa sıkıntın derdin açarsın telefon veya özelden mesaj atarsın konuşur halledersin işini. Bu ne kardeşim ben kızdım beni silin ilginç ilginç tripler beğenmiyorsan girme siteye okuma yazıları böylelikle silinmiş olursun. Diyer üyeleri germeye, insanların huzurunu kaçırmaya ne hakkınızvar. Herkez buraya kafa dağıtmaya stres atmaya dostlarıyla birşeyler paylaşmaya geliyor.
Yönetim yönetim nekadarçok yönetilme taraftarısınız, bırakın yönetimi mönetimi keyfinize bakın, gezin, eylenin, yeni dostlar edinin hepimiz için çok değerli olan boş zamanı en iyi şekilde geçirmeye çalışın. Yapılan organizasyonlarda insanların tek beklentisi dostluk bunu unutmayın...
Amacım kimseyi kırmak üzmek değil, yazılarımda bir kusur işledimse şimdiden özürdilerim...
Not: Dikili çok sıcaktı acayip yanmışım bu tamamen yönetimin hatası BENİ SİLİN...
Ellerine sağlık Tayfun Abi. Bence de Tayfun ca... :lol:
Peki bir önerim var. Kim ne yapmış, kim ne söylemiş, kim kimi kırmış, kim kırılmış düşünmeksizin, yorum yapmaksızın, herşeyi bir kenara bırakıp neden TERTEMİZ bir sayfa açmıyoruz. Şimdiye kadar yapılanlara değil yapılacaklara baksak ne olur? Geçmişi irdeleyerek hiçbir şey elde edemeyiz. Ama gelecekte ne yapacağımızı düşünürsek çok daha büyük bir yol almış oluruz. YOL ALALIM YOL...