yenı yapıllacak olan aksesuarların da fotolarını beklıyoruz...8)
sen buraya gel de bız elımızden gelenı yaparız...ıstedıgın aksesuarı toptancılaraına gıderek arastırırız...
Yazdırılabilir Görünüm
yenı yapıllacak olan aksesuarların da fotolarını beklıyoruz...8)
sen buraya gel de bız elımızden gelenı yaparız...ıstedıgın aksesuarı toptancılaraına gıderek arastırırız...
Teşekkür ederim Fatih Abi. İzne ayrılır ayrılmaz İstanbul yoluna düşeceğim merak etmeyin...
Hepicazımıza birer teleskopik bayrak direği görünümlü cop lazım, eşek herifler için, yamuk yapan arabalara bayrağı öptürürüz :p
Kanka yamuk yapan arabalara bayrağı öptürürüz elbet...
Bu arada söylemeyi unutmuşum. Bülent Abi'nin BULLPAVYON'undan esinlenerek makyaja başlanmıştır. Teşekkürler Bülent Abi...
http://www.raptorriders.net/forums/s...ead.php?t=2986
Alper sen akıllı çocuksun.Uyma ona.Onunki değişik bişey.Onun yaptığı aksesuarla bir regal daha alınır be!
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
Teşekkür ederim Ali Abi. :D:D:D Ben zaten her çiçekten bal alan arı gibi hepinizden birşeyler alarak karma bir aksesuar çıkarmaya çalışıyorum. Bülent Abi'den sadece bu kadar...
Led ışıklarla ilgili yeni değişiklikler yaptım. Fotoğrafları bugün akşam çekip yarın akşam koyacağım. Merak edin biraz. Ama Bülent Abi ne yalan söyleyeyim tam bir policepavyon oldu benimki de... :):):):)