abi hoşgeldin tekrardan :cheesy: belliki 3 yıl aradan sonra dönmeniz bu forumdaki arkadaşlıkların ne denli sağlam olduğunun göstergesidir diye düşünüyorum.. keyifli sürüşler...
Yazdırılabilir Görünüm
merhaba arkadaşlar benim de bir sorum olacak bana bir arkadaş bu regal raptorun kalitesinden ve sorunsuz olmasından dolayı çinde polis motoru olarak kullanıldığını söyledi bunun gerçeklik payı varmı sizce adam ben gözümle gördüm diyor
motordaşlarım meraba ,güzel yürekli gardaşlarım. Meraba.Şu anda Didim Akbükteyim ve de diyorum ki.Bafa Gölünün güneyi Kapıkırı na ve oradanda hiçbir yerleşim yeri olmayan yalnız kalmış kırater gölü ne gitmeye varmısınız.kırater gölü Milasın batısında dır.Uydudan baktım fotoğraf çekmeye değer.Gölden sonrada Ören niye olmasın derim.Gidebilecekler yazılsın derim.Çadır keyfide özlenen bir gerçek.
Bakalım ne sesler çıkacak.hoşçakalın.
bafa gölü ve çevresi tarih kokan bir yer keyifli bir gezi olur bence ama bana çok uzak bölgeden katılmak isteyen arkadaşlar olur işallah birde o gezi için seninki gibi enduro makinaya ihtiyaç var bizdekiler hep choper sana iyi geziler tekerin daima düz bassın 8)