Olaya bak arkadaş. Nasıl bir site burası? Neredeyse kendi motorunuzu hediye edeceksiniz bana :) Allah razı olsun hepinizden.
Ekstra teşekkürlerim ; Uğur, Alper ve Bülent Ağabeye :cheesy:
Minnet sıcak yenen bir yemektir ;)
Yazdırılabilir Görünüm
Olaya bak arkadaş. Nasıl bir site burası? Neredeyse kendi motorunuzu hediye edeceksiniz bana :) Allah razı olsun hepinizden.
Ekstra teşekkürlerim ; Uğur, Alper ve Bülent Ağabeye :cheesy:
Minnet sıcak yenen bir yemektir ;)
Allah razı olsun. Motor şu anda şirket otoparkında :cheesy:
Bu arada Alper hem yemeği yedi, hem de benim ruhsatı yedi :p
Bülent abi yolda o kadar çok "karnım acıktı" dedi ki, herhalde dedim buraya kadarmış :) İflas edicem ve yarın motoru satmak zorunda kalıcam :D
"Minnet sıcak yenen bir yemektir" derken oradaki "bir" yemek sayısını ifade etmiyor : ) Sizin bu ilginiz ve özveriniz öyle yemekle çayla ödenebilecek birşey değil. Sizinkisi bir insanlık hikayesi...
Çok teşekkür ediyorum. İnşallah yardıma ihtiyaç duyacağınız bir gününüz olmaz. Ama olursa çömez kardeşiniz elinden geleni yapacaktır.
Saygılar, sevgiler, iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr "RR"
Uzay dostumuzun makinasını Kankaa mı Kankaa mı neydi nicli çakma endurocu arkadaş altunizadeden - maslaka kazasız belasız allaha şükür götürdü.
Benim hiç bir yardımım olmadı ama yemekden sebeblendim :) 1,5 iskender,2 tane içli köfte yedim bir şey anlamadım doymadım :)
Uzaycım en kısa sürede bunu telafi etmeni bekliyorum şu dediğim gebzedeki ocakbaşında :)
Uzaycım yeni makinanı kazasız belasız kullanmak nasip etsin çok ama çok dikkatli ol her zaman
Bu arada bundan sonra çakma endurocu Alperdi galiba adı bundan sonra sanırım aramıza foruma katılamayacak nedeni ; dün akşam 18:00 den sonra iş çıkışı maslak - altunizadeye git gel ( deli gibi trafik vardı ) yemek ye derken eve çok geç kaldı 23:00 yaklaşmıştı saat Filizde bunu bir güzel dövmüş artık siteye girmesi yassah
Filizcim kusura bakma Fenerbahce maçına denk geldi o yüzden yollar çok kötüydü planladığımızdan çok geç kaldı bizi ve Alperi affet :)
Lokma sayar gibi olmasın ama ben içli köfteleri 6 tane hatırlıyorum :)
sizi affetmiyecem o iskenderler ve içli köfteler benim olacaktı