hehehhe... gomtanım bis ölle yediği yemeee bilem fotolayanlardan diilis.... gesdik işte kafamısa göre......her börtü böcee çekecek diilm ya... :lol: :lol: kafama göre takılıyom ben.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
hehehhe... gomtanım bis ölle yediği yemeee bilem fotolayanlardan diilis.... gesdik işte kafamısa göre......her börtü böcee çekecek diilm ya... :lol: :lol: kafama göre takılıyom ben.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
takıl takıl nasıl olsa bölgeyi bilmiyos ya salla ansını satıyım ordu gezisiymiş beh gözüken plakalar bilem 55 yazıyo :oops: (yemezler anam) haaa bide köşede 06 plaka ne geziyosa te samsunlarda :P :P :evil: :evil:
geç dalganı komtanım sen....ben geziim sen dalga geç.. ömürde bölle geçiyo zatten..hıhahahaha.... :evil:
okan valla süper olmuş devamını bekliyoruz ama şöle memleketten manzaralarda ossun ya birazda güneye doğru inin oralardan bak mesela benim memleket turhal a doğru ballıca mağarası falan tam motorluk mekanlar... sayende biz de görmüş oluruz.
helal valla :cheesy: ne güzel samsun"dan ordu"ya, :cheesy: :cheesy: biz daha istanbul-- x yapamadık :( ,ALLAH telkerinize taş değdirmesin okan ,daha daha çooooook geziler yapmanızı dilerim.
:cheesy:
oraya geçen sene gitmiştik komtanım .. o zaman bu site yoktu.....ama bu senede büyük bi organize yapmayı düşünüyorus ....Alıntı:
ToMCaT Nickli Üyeden Alıntı
helal valla ne güzel samsun"dan ordu"ya, biz daha istanbul-- x yapamadık ,ALLAH telkerinize taş değdirmesin okan ,daha daha çooooook geziler yapmanızı dilerim.
teşekür ederim örtmenim....daha sezon yeni başlıyo .. sizlerde gezersiniz bolbol........ :) :)