Saygılar, sevgilerr.... Teşekkürler ! Umarım beni tanıdıktan sonra da bu iyi dilekleriniz devam eder :evil: :evil: :evil:
Yazdırılabilir Görünüm
Saygılar, sevgilerr.... Teşekkürler ! Umarım beni tanıdıktan sonra da bu iyi dilekleriniz devam eder :evil: :evil: :evil:
hoş geldin ihtiyar :cheesy: :D bakalım bu kadar delinin arasında rahat edebilecekmisin
yalovaya selam hoş geldin .................................................. ....................
hoşgeldiniz :cheesy:
yahu ne güzel çoğalmışız, hep hoşgeldin mesajları yazıyorum paso :cheesy:
Teşekkür ederim , HOŞ buldum !
gonzales selam beni tanıdınmı poyraz gölü festivalinden polo..........................
Abi delimisin tamımammı? Yaw dedim ya, iiki gelmişim, çok güzel insanlar tanıdım! Sabah Veda edemedim , kusura bakmayın lütfen...
Hoşgeldin speedy, peki mötür kullanırken ARİVARİVA diye çığırıyon mu hiç :)
Yaw aslında benden çıkan ses, çatara patara ve "bip bip!" bu bip bip olayı , Roadrunner 'ın sesi ama , ariva ariva arivaaa diye bi korna bulmam lazım acil!!!
http://img480.imageshack.us/img480/7...speedy1bl6.jpg
Üstad sen Kapıdağ a gelmiyormusun, Regalci olarak gelmeni isteriz ve seni daha iyi tanırız ve dostluğumuz devam eder, senden kaçmayız. Orada ki yarışmalarda deneyimli Regallciye ihtiyaç var. Karşıla bizimkiler yalova da ve beraberce basın gelin Kapıdağ a.