biraz gec yazıyom ama fethıye-ızmır,izmir-çeşme,çeşme-izmir bir günde yaptım hiç durmadan 200 km yaptım ve yorulmak nedir bilmedim
Yazdırılabilir Görünüm
biraz gec yazıyom ama fethıye-ızmır,izmir-çeşme,çeşme-izmir bir günde yaptım hiç durmadan 200 km yaptım ve yorulmak nedir bilmedim
Bu topiği görmemişim ama bende bari söliyeyim, akşam 4-5 gibi yola çıkıp her 300 km de benzinimi doldurup bir kerede pozantı otobanına girmeden 15 dk yağmurluğumu giyme molası haricinde asla durmadan 16 saatte 1250 Km yol yaptım, dönüşüde Adanada bir gece zorunlu olarak kalıp ertesi sabah yola çıkıp 1000 km yolu yine aynı koşullarda geri döndüm.
Yolda 2 kere kaza atlattım şimdi bile tüm sülalesine selam gönderdiğim karayolları taşeronuna yine selam gönderiyorum, yolun kenarına bir şerit kapatma koşulu ile mucur dökmüşler yani kamyon dökmüş gitmiş hiçbir işaret yok.
Birde eşşek büyüklüğünde bir ölü köpek karşıma çıktı zor kurtardım bunuda yenilediğim farlarım sayesinde kurtardım.
Bunun dışında hava sıcaklığı bazı bölgelerde eksideydi yağmur çamur sis gibi bütün tabiat koşullarıyla mücadele ettim, isteyene daha detaylı buluşmada anlatırım.
bende aynı gün içinde eskişehir izmir izmir eskişehir yaptım. kontak kapamadan yaklaşık 200km yaptım. motor hiç teklemedi. sadece benzin hesabını yanlış yaptığım için benzin bitmesinden motor stop etti allahtan yokuş yerde kaldı ve alt tarafta benzinlik vardı saldım oraya kadar gitti :mrgreen: bide o sıralar akü şarj problemim olduğundan motoru her kapattığımda ittirerek çalıştırmak zorunda kalıyodum buda kalabalık yerlerde karizmayı çizebiliyo tabi :oops:
Arkadaşlar daha öncede belirttiğim üzere. 7 günde 3025 km yaptım. Kocaeli-Ayvalık-İzmir-Antala-Kocaeli rotasında tüm sahilden gittim. Günde max. 625 km yol yaptım. Bu yedi gün içinde her gün en az 250-300 km yaptım. Hatta bi gün geze geze 450 km yaptım sıcaklık 40 derecede falandı. Antalyadan kocaeline afyonda verdiğim bir mola ile (benzin alma hariç) 625 km geldim 11 saat sürdü. Tek kontak 250 km falan gittim. Motorda tek bir sorun bile çıkmadı. Tabi bahsettiğim egsoz sorunu hariç. Bu motora güvenilir.
arkadaşlar 12 saat 30 dakikada 900 km yol yaptım hıc durmadan 300 km gittim motor tık demedi.izmir-tosya dipsizgöl arası
mcgayver abim sen motorunu sattınmı bilmem hatırlarmısın ben seni çok aramıştım motorun için bide şu gölet olayını biraz açarsan sevinirim :)
yeniçiftlik çorlu arası 22 km ortalama 65 kmh 1 saat sürdü babamla motor dd100e
Bursa - Bandırma - İstanbul 200 km ( motoru ilk kullanışım ve karla karışık yağmur + soğuk )
İstanbul - Tekirdağ (güneşli bir gün ve tek mola )
Tekirdağ - İstanbul ( sisli ve görüş mesafesi 10 metre ! ) 150 km
Motosiklet : REGAL RaPToR dd100e
Tek sorun : Arka lambanın park devresi patlamış. Ampül değiştirdim bir benzinlikte ve yola devam :)
İstanbul-Samsun (Tosya aktarmalı)
Samsun-İstanbul
hiç sorun yaşamadım, tıkır tıkır süper keyifliydi
İstanbul-Tosya arasını Tayfunum ve Zabitimle almıştık, hey gidi hey...
Toplamda 1500 km...
Ama rekor Tayfun'da ...
Şanlıurfa-Gaziantep-Adana-Niğde-Mersin(ve ilçeleri)-Osmaniye-Zorkun yaylası-Şanlıurfa
Mesafe: 2000km
Süre:13 gün
Keyif: maximum
Hiç durmaksızın en uzun mesafe Osmaniye-Şanlıurfa 259km süreyi tam hatırlamıyorum fakat 3-4 saat olsa gerek, tam bir depo benzinle...
Allah hepimize daha nice yollar nasip etsin... Kazasız belasız inşallah...