-
Merhaba 3 Gün önce Satış Aldım 70 Tl Noter Alıyor Trafiğin Ruhsatı çıkarma Parasıda Içinde 15 Gün Içinde Trafik Ruhsatı Ev Adresine Kargo Ile Göderiyormuş Sadece 5 Tl Kargo Parası Veriliyormuş Ama Istersen 15 Gün Içinde Trafikten Kendinde Gidip Alabiliyorsun Almaya Giderken Trafik Siğortasını Yaptırıp Giyorsun Kopyasını Alıyor Ruhsatı öyle Teslim Ediyor Tfafik Siğortası Bende şu An Arştırıyorum 80tl Den 170 Tl Ye Kadrar Fiat Veren Var Tam Baş Belası Bir Durum Benden Bu Kadar Kolay Gelsin 8)
-
Arkadaşlar ,bilgiler için teşekkürler...
Ancak Cuma günü için sözleştiğimiz arkadaşımız çeşitli bahanelerle bu buluşmaya gelemeyeceğini ifade edip, ilandaki fiyatı bir başka arkadaşının verdiğini ve kendisinin de bu fiyata satış yaparsa canının yanacağını, tabiri caizse pazarlığın bokunu çıkararak benim bu alışverişten vazgeçmeme neden olmuştur...
Kendisine hayırlı satışlar dilerim. Güle güle binsin motoruna ...
Bilgi olsun diye linki veriyorum ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...al-250cc/detay
Herneyse ;
Şimdi bildik bilindik , bir başka motorsikletini satan arkadaşım var ise ilgilenmek isterim. Bu hadise 2 tekerlekli camiaya giriş aşamasında benim için kötü bir tecrübe oldu. Bunu da belirtmek istiyorum...
Hepinize sevgiler ...