Konuyu her yönüyle planlamışsın bilinçli sağlam adımlarla yürüyorsun güzel paylaşımlarını merakla bekliyor olucaz8)
Yazdırılabilir Görünüm
Konuyu her yönüyle planlamışsın bilinçli sağlam adımlarla yürüyorsun güzel paylaşımlarını merakla bekliyor olucaz8)
teşekkür ederim celil abi. daha yolun başındayım ve öğreneceğim çok şey var ama zamanla olucaktır 8)
herkese merhaba tekrardan
cumartesi günü rodaj bakımına götürdük motoru.kavrama süper oldu. bende eskiden kavrama noktası elciğin sonuna doğruydu ve yokuş yukarı kalkışlarda mecburen ayak freni ile kalkmak zorunda kalıodum ama şimdi arabadaki gibi kavrama ile motorun geri kaçmasını önlüorum :D sanırım yağdan ve hava-benzin karışım ayarından kaynaklanıo motorun sesi değişti resmen motor kendine geldi :D
gelelim asıl olaya :( garantisi dolana kadar hiçbiyerini sökme makinanın dedi usta yani benim iş hikaye oldu :( ancak yolda kaldığım mecburi durumlarda dokunabilirmişim oda önce arayıp teyit alıp sorun hakkında ondan sonra..
bide az önce konuştum.akşama kavramayı biraz daha değiştircem ayardan sonra motor çalışırken peygamber vitesine geçmez oldu fakat gaz verirken veya motor suskunken tık diye geçio.ilerki zamanlarda kırmızı ışıkta full debriyaj basıpta baskı balatanın(motorda da aynımıdır bilmiorum) ömrünü yemiyim :P
evet garanti konusu tahmin ettiğimiz gibi
makina yeni olduğundan ayarlar zamanla yerine oturacaktır ve makina daha düzgün çalışacaktır debriyaj kavrama sistemi arabayla aynı debriyaja bastıgında bakıyla balata arası açılıyor balata boşta bekliyor 8)