emre geçmiş olsun sonunda muayeneden geçtin nazar 8)
Yazdırılabilir Görünüm
emre geçmiş olsun sonunda muayeneden geçtin nazar 8)
Hakikaten geçmiş olsun Emre. Hepimize de ders olsun muayene maceraların. Motor bakmaya gittiğimde egzosta "E" harfi arayacağım kesin. :p
Emre gecmis olsun. Ama duzgun iscilikle acik ezoz iyidir :)
Ali usta benim egzozlari cok begendi, hatta ben bile cok ugrastim bu kadar yapamamistim dedi :)
Sağolun arkadaşlar, gerçekten ibretlik oldu :)
Benimde düldülüm ilk motorum, onun için hiç aklıma gelmedi bu iş. Olurda motor değiştirirsem, benim için kesinlikle kriter bu olay :p Aklım başıma geldi yani. İlk zamanlar çok hoşuma gidiyordu bu bağırması ama uzun yola çıktım Gökçeada' ya gitmiştim, orada çok yordu beni. Tabi artısıda var, arabalar korkup yol veriyor :p
İyi işçilikle dediğin gibi güzel olabilir abicim ama yakıtda önemli olmaya başladı benim için. Yakıtta tasarruf nasıl edilecekse o işlemi yapmaya hazırım :) Onun için kapalı egzoz bulabilirsem 2. el kesinlikle almayı düşünüyorum. Elinde olan birisini bulabilsem çok iyi olacak.
Sabri arkadaşımızla bende görüşmeye gitmiştim ancak o zaman nakliyesini düşünüp işlemden vazgeçmiştim. Birde motor siyah olduğu için parçaların çoğu işime yaramaz gibi düşünmüştüm. Meğer ne kadarda yanılmışım :( Keşke o zaman bir şekilde o motoru alsaydım. Ayağıma kadar gelen kısmeti teptim resmen :p
Neyse sağlık olsun, kısmet değilmiş. Başka bir yerlerden temin etmeye çalışacağım artık. Olurda sizde bir yerlerden duyarsanız kesinlikle bana haber verin arkadaşlar.
Herkese iyi günler.
:p Yok abi ben selvi gibi değilim, şişman olan benim, karıştırmış olmayasın beni :p Şaka bir yana valla eşimle sığıyoruz ya, alıştık motorada çok sıkıntı olmuyor. Celil abinin motora bindim çok oturaklı duruyor, o konuda sonuna kadar haklısın :) Ama ben gv250' ye takmıştım kafayı, alsaydım onu alacaktım, sonra masraf yapmaktan vazgeçince motorumu daha fazla sevmeye başladım :)