Eğer bir yerde küçük insanların gölgesi büyük olmuşsa orada güneş batıyor demektir....
Yazdırılabilir Görünüm
Eğer bir yerde küçük insanların gölgesi büyük olmuşsa orada güneş batıyor demektir....
şu son gelişmelerden sonra ciddi ciddi düşünmeye başladım rr'ımı satıp öteden beri hayalim olan yamaha midnightstar ya da kawasaki vn2000'e geçiş yapmaya...en azından yüksek yedek parça ücretlerine değeceklerdir tam manasıyla... :x
sırf bu güzel birliktelikten kopmak istememem engel oluyor bana ama daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum... :(
doğru söze ne denir..... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
emrahkucukgirgin Nickli Üyeden Alıntı
ya piyasada egzost satan bir cok yer var alın ordan taktırın illada sarıkayalardan almak zorunda değiliz.
arkadaşlar yedek parça fiatlarından bukadar yakınmayın. gördüğüm kadarıyla parça elinde olanlar değişik fiatlar söylüyolar birde bize sorarsanız memnun oluruz. 0212 624 99 93 yardımcı olmaya çalısırız.
Siz kimsiniz acaba?
parçacı heralde.... arayın demiş.. idiiialı olabilir fiyatlar konusunda aramakta fayda var....
Aramadan buradan sorayım :-) Class Km teli var mı? Fiyat nedir?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler
arkadaşlar ben mehmet özdikmenli moto juniorun sahibiyim dediğim gibi her konuda yardımcı olmaya calısırız bir probleminiz olursa dediğim gibi 212 624 99 93 sarkayalar bayisiyim yerimiz sefaköyde
Valla ne diyeyim bende bu motoru almadan burayı ve motosiklet netteki forumu baya bi okudum. Baktım herkes memnun, ortam günlük güneşlik , motorda hiç problem yok , yedek parça bol ustalar iyi . Gel gör ki işin içine girince öyle değilmiş. Banada almadan önce mct250 al Regalden daha rahat edersin problem yaşamazsın yaşasanda ucuza yaptırısın demişlerdi . Bende Regalinde ustaları iyiymiş , yedek parçası ucuzmuş diye atıp tutmuştum. Titreşimde cok azmış falan diye. Bi bindim motora ayaklarım uyuştu. Hele atrçının ayakları yarım saat gidince iyice fena oluyo. Arka koltuk oturulamaz derecede berbat. Ama görünüş çok güzel motorun . Hakkını yememek lazım. Ama yedek parçadan kullanıcıyı bu kadar kazıklamakta olmaz pes yani . Aynı kazıklama sistemini garanti koşullarındada yapıyorlar. En ufak bir şeyde motorun tümü garanti kapsamından çıkıyor. Varmı böyle birşey.