-
Sevgili Emrah kardeşim,
Aksesuar işinde daha yolun başındayım.
Şimdilik alarm ve otomatik çalıştırmaya ek olarak,
koruma demiri üzerine açık mavi renkli dış camı olan iki sis lambası ve
gece tank altı kromajı ve arka teker+zincir kromajını açığa çıkaran mavi ışık aksesuarı ile
ön far içine aküden çok akım çekmeyen büyük çaplı far içi Angel (Gece motor stopta iken ara duraklamalarda + yemeklerde ışık olarak çok iş yapar bence) ve far lambası içindeki o sarı renkli ölü ampül yerine gündüz ışığına yakın açık mavi renkte yeni ampül) koydum.
Motorda gece genelde parlament mavisi hakim tüm kromajları ortaya çıkaran egzotik bir renk oluşuyor.
Ben öyle fazla şıkıdık yanar döner abartılı tip şeylerden hoşlanmam ama "Bull" arkadaşım aynı servise yaptırmıştı görünce benim de hoşuma gitti açıkçası.
Neyse biz forum başlığında arkadaşa Hoşgeldin diyecekken kendi derdimize düştük.
Bu işlerle ilgili bir forum konusunda resimli, yaptırılan adresli, fiyatlı ve detaylı olarak yine bunları konuşabiliriz.
Tekrar hoşgeldin ASENER arkadaşım...
-
hayırlısı olsun kardeşim allah nazardan kazadan beladan korusun iyice pratik yapk en kısa zamanda aramıa motorunla gezilere gelmen dileğiyle
-
Sende artık RR cu oldun şef, ahliyetide aldın mı senden çok çekeriz valla, nede olsa taze ve ateşli olcan, aramıza hoşgeldin :D
-
aramıza hoşgeldiniz
(alması kolay satması zor) RR'niz hayırlı olsun
Yannış anlaşılmasın :):):) bi alan bitaa satmak istemez o yüzden
for example: yavuz :):):)
-
hayırlı olsun tekerine taş çivi bilimum zaralı değmesin.ve unutma önce tedbir