himm sende haklisin toplu bir suruş olur ise trafikte ve kalabalikta cok problem olur dogru dedin
Tarife gore bulurum problem olacagini sanmiyorum
Verdim az once motoru ustaya yarin malumat vericek
tarifime gore debriyajdanmiş
Hayirlisi..
Yazdırılabilir Görünüm
Az once aldim motoru ustamdan
debriyajin kotu degil ama iyide degil dedi set olarak degiştirdim yagini degiştidim ve yapilmasi gereken ama yapilmayip daha kotu duruma gelen ayarlar varmiş onlari yaptim debriyaj telini degiştirdim dedi
Surmeden anladim ayarin inceligini :D bi sıktım maneti yag gibi tam ayarinda gezdim geldim hep isteyipde yaptiramadigim ayari cekmiş 2 de zorlayan yokuşu 3 de 4 de rahatlikla cikiyor
Toplam 60 tl temiş iş
Baazar sizınleyım :D
Arkadaşimda 98 maruder 800 var şamandirayi napmişsa bozmuş. Trde yok parcasi yurt dişinda 235 dolar. Trde olsa ne kadar olur acaba :D
200 degilda 50 60 lira daha ucuz olsa tum parcalar tadindan yenmez dimi abi :D
Aslinda saglam paran olucak
sokturcen motoru vericen tornaciya her parcasini yeniden en kalitelisinden yap diycen :D
Ankara daki arkadaşlar, en kısa zamanda haber bekliyorum sizden Pazar günü için, biz kaç kişi olursa olsun toplanıyoruz haberiniz ola :)
[QUOTE=TIGERCLAWS;101743]Arkadaşlar tanışma buluşmasının yeri için Ankara da nerelere uygun fikirleri olanlar yazabilirse sevinirim, benim kafamda bikac yer var ama değişik fikirler iyi olabilir[/QUOTE
gezi planlamasına eşleri dahil ettiniz mi arkadaşlar eşiyle gelen var sa bende eşim ile geleceğim