bana da axa 154 fiyat verdi ben bu siteden Hür sigortadan 90 liraya buldum. gecikme dahil
Yazdırılabilir Görünüm
bana da axa 154 fiyat verdi ben bu siteden Hür sigortadan 90 liraya buldum. gecikme dahil
Cevdet merhaba bende saat 00:34 itibarı ile sigortam.net'ten teklif aldım bana çıkarttıkları fiyat iki ayrı sigorta şirketinden biri 240.- TL diğeri 202.-TL valla bende bu işten birşey anlamadım millet 90.-TL filan diyor ben o fiyatları bulabilsem hemen yaptırırım :)
arkadaslar sigorta acentesiyim bu konuda yardimci olabilirim aslinda buraya ticari bir konu hakkinda yazmak istemedim ama trafik sigortalarinda her ay degisen tarifeler yuzunden sirketler arasi ciddi bir rekabet oluyor gecmis donem hasarlariniz yas grubunuz bu fiyatlarida etkiliyor konu hakkinda 8 farkli sirketten fiyat teklifi alabilirsiniz
regal raptor dd250 sistemde kayıtlı değil, adamlar gidip de harley davidson gibi bir motor felan mı seçiyorlar muadil olarak acaba? fiyatları etkiliyor olabilir. Daelim 250 marka var onu seçtirin.
ben sigortayı yaptırdım farklı bir marka yazıyor şasi numarası aynı sigortacı sorun olmayacağını söyledi zaten örnek uygulamalarda var.Bakalım kısmet artık.