Guncel bilgi
Dun lastiklerimi degistirdim. IRC 2012 uretimi on arka 180 TL, toptancidan aldim.
Yazdırılabilir Görünüm
Guncel bilgi
Dun lastiklerimi degistirdim. IRC 2012 uretimi on arka 180 TL, toptancidan aldim.
Güle güle kullan. Kazasız belasız sürüşler. Tekerine taş değmesin kardeşim.
Millet ucuz yollu lastikleri araştırıyorum da; IRC ve DURO zaten genellikle tercih edilenler; bir de Feyizoğlu'nda "Unilli" marka lastiklere rastladım az önce; 90/90/18 ve 130/90/15 ebatları var. Sanıyorum 250e-9b için ebatlar bunlar.
http://www.feyizoglu.com/Lastik/Unilli-516
Unilli markasını bilen tanıyan var mı? IRC mi, DURO mu, Unilli mi?
Avon veya Metzeller ister gönül tabii ama neyse... :p
unilli markasını tanımıyorum linkini verdiğin sitede şu an temin edilemiyor yazıyor
IRC de sert lastik kaydırıyor
DURO uygun fiyatlı lastikler içinde en çok tercih edilen olarak biliniyor performansı yeterli fiyatı uygun 8)
Abi temin edebileni de buldum. Hem de daha ucuz.
http://www.rialli.com/urunler/motors...et-lastikleri/
Bir forumda da çok övmüşler ama; ben bizim forumdaN başkasına güvenmiyorum prensip olarak. :mrgreen:
Motor tamircisinde bi konuşmaya şahit olmuştum, toptancıdan lastik yollamışlardı ama yanlış model yollamışlardı adam takamadı telefon etti o sırada bir arkadaşı sordu ne yazmışlar diye 6.5 a veriyordu 14 e saydı felan dedi oha dedim içimden. Araba lastiği fiyatıyla kıyaas etsek kalite, malzeme ve işçilik kat kat azdır. 4 adet araç lastiği 300 tl olsa adedi 75 e gelir ki malzeme ve işçiliği 14 e satılması mümkündür. Hele de Çin malı olursa. Biz çok fazla kazıklanıor muyuz acaba ?
Hiç şüphen olmasın Özgür; dibine kadar kazıklanıyoruz. :p
Ama ben biraz ecnebi sitelerine de baktım; oralarda da orta halli lastikler 100$ civarında. Yani dünya çapında motosiklet sürücüleri olarak topyekün kazıklanıyoruz sanki.
Ya bu lastiklerin (unilli) deseni chopper a uygun değil gibi sanki, az önce dank etti. Ne dersiniz?
Arkadaşlar konu lastikten açılmışken ne zamandır aklımı karıştıran bi soru var spyder ın ön tekeri çok ince yolda giderken ön teker yağmur mazgalina sıkışacak diye korkuyorum :). Öte yandan estetik açıdan da sıkıntılı yani diyorum ki acaba ön tekeri biraz kalını ile değiştirebilir miyiz? Tecrublerinizi bekliyorum
murat lastik mazgala girecek kadar ince değil şimdiye kadar kimsenin başına öyle birşey gelmedi ama değişmek istiyorsan çatalın boşluğuna sığanbilen ( lastik çatal arasında iki tarafta en az 1 er parmak boşluk kalacak kadar) ebat lastik bulabilirsen değiştirebilirsin 8)