cumartesi gecesi gamzenin konseri varmış götüremmi senide:mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
abiler kardeşler cumartesı calısıp calısmadıgımız yarın belli olacak. buyuk ıhtımalle calısmıyorum. o ufak ıhtımal yokmu ama hep ınsanın ıcını kemıren ;P takıpteyım ama bişi diyemedım katılım konusunda. çağırmazlarsa iş için seve seve gelirim.
kadro sağlam, tanışmak istediğim çok kişi var.
Cumartesi gunune sınav koydular 1bucuk 4bucuk arası:x.Şimdi Ben sınavdan atlar geliririm yanınıza o saatte beyazıttan cıkarım nerde yakalarım kafileyi tahmini nerde olursunuz kardeşler??
cevdet sen bu gidişle sezonu kaçıracaksın :mrgreen:
o saatlerde mutemelen kilyos sahil bölgesinde oluruz sınav çıkışı bizi arasın haberleşiriz ama 16.30 sınavdan çıkarsan kilyosa gelmen 1 saat tutsa 17.30 bizim toparlanma saatimize yakın olur pek takılacak zamanın olmaz ama haberleşelim 8)
MERHABA ARKADAŞLAR 16 HAZİRAN SABAH ORTAKÖYDE KAHVALTI ORADAN KİLYOSA DENİZ MANGAL SEFASINA GELMEK İSTEYEN VARMI :cheesy:
Tarih : 16 Haziran cumatesi
buluşma yeri : 9.30 beşiktaş iskelenin ünündeki meydanda
hareket : 9.45 hareketle ortaköy marmaris büfede indirmli uygun fiyatlı kahvaltı mekanına gidiş
kahvaltıdan sonra kilyosa hareket
isteyen mayosunuda getirsin denizde yapabiliriz 8)
1-AĞA
2-CELİL
3-MaRCoS
4-tuneray
5-Alpay
6-Atilla (Rona)
7-DIESEL ???
8-carvalho ( kahvaltı)
9-salih (kahvaltı)
10-BULL (kahvaltı)
11-demiratlı
MERHABA ARKADAŞLAR 16 HAZİRAN SABAH ORTAKÖYDE KAHVALTI ORADAN KİLYOSA DENİZ MANGAL SEFASINA GELMEK İSTEYEN VARMI :cheesy:
Tarih : 16 Haziran cumatesi
buluşma yeri : 9.30 beşiktaş iskelenin ünündeki meydanda
hareket : 9.45 hareketle ortaköy marmaris büfede indirmli uygun fiyatlı kahvaltı mekanına gidiş
kahvaltıdan sonra kilyosa hareket
isteyen mayosunuda getirsin denizde yapabiliriz 8)
1-AĞA
2-CELİL
3-MaRCoS
4-tuneray
5-Alpay
6-Rona(Atilla)
7-DIESEL ???
8-carvalho ( kahvaltı)
9-salih (kahvaltı)
düzeltiyoruz bakalım yine. :duvar::mrgreen: