Celil abi hayırlı olsun ama kendi fikrim 2-3 tane rr yerine bir tane sağlam japon ve beni üzmiycek motoru tercih ederim :) kızma ama yolda bırakmaz vitesi boşa atmaz dandik pulları olmaz falan filan :p
Yazdırılabilir Görünüm
Celil abi hayırlı olsun ama kendi fikrim 2-3 tane rr yerine bir tane sağlam japon ve beni üzmiycek motoru tercih ederim :) kızma ama yolda bırakmaz vitesi boşa atmaz dandik pulları olmaz falan filan :p
Ben sana bi custom yakıştırıyorum :mrgreen: TT Customlar çok abartı duruyo, ama şöyle sade, asil, şık bi RR CUSTOM gider sana :p:p
Regal Raptor, Celil abiyi marka yüzü yapsın
Ben yine suçu kendi insanımızda buluyorum.O pulları Çin'deki fabrikaya 3-5 kuruş daha fazla kazanabilmek için dandik taktırtan, malzemeyi kalitesiz kullandırtan her türtü 3 kağıt yapıp,açıkgözlülük yaparak davalar açıp yasal yollardan Türkiye de fabrikanın parça satışı yapmasının önünü kesen, markaya müdahalesini önleyen yine bizim insanımız.Markanın ve ya malın suçu yok asıl suçlu yine kendi içimizde.
Bu markayı Çin'de polisler kullanıyor.Avrupa'nın birçok ülkesinde kullanılıyor.Amerika'da ve Kanada'da satılıyor.Eğer dandik olsaydı bu ülkelerin hiç bir tanesinde satılması mümkün müydü sizce ? Eğer dandik olsaydı Harley Davidson satışlarının düşeceği kaygısından dava açarmıydı ? Türkiye dışında bu markayı satan ülkelerdeki distribütörlerin teknik adamları var ve devletleri tarafından zorunlu olarak markanın üretiği mallarının standartlara uygunluğunu denetlemek zorundalar bizde böyle bir denetim varmı ?
İnanın yasal boşluğu bulunsa bu ülkede sağlam bir tek Japon ,Amerikan,Avrupa malı da olmazdı onları da ucuza ürettirip 10 katına burada satarlardı .Çinliler otomotiv alanına daha yeni girdikleri için daha işin acemisiler standart diye bir şey uygulamadan,işverenin belirlemiş olduğu standartlara göre mal üretiyorlar.Ama işler yavaş yavaş değişmeye başladı .
Bundan 10 sene sonra Çin mallları Japon mallarıyla aynı kefede olacaktır.Adamlar daha şimdiden standarlarını belirlemeye başladılar.Ben o zaman göreceğim bizim ölücüleri ,bakalım ne yapacaklar.
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun