abi baktım ebay e ya benim kapasite yetersiz yada ben internet kullanmayı bilmiyorum hiçbirşey bulamadım çünkü isimleri ne diye geçiyor hiç bilmiyorum
Yazdırılabilir Görünüm
abi baktım ebay e ya benim kapasite yetersiz yada ben internet kullanmayı bilmiyorum hiçbirşey bulamadım çünkü isimleri ne diye geçiyor hiç bilmiyorum
o zaman bi motoru alayım da toplu ebay siparişi geçeriz herkes elini taşın altına koyarsa hata riskimiz azalır
ebay pahalıya patlar beyler..herşey dolar fiatlı..orası dolar cepler boşalır..
Ben de gözümü karartsam düşünüyorum ebay'den beğendiğim bi kask var. Gümrükte takılır makılır dinlemiycem çekicem siparişi de.. Yemiyo işte.. ya takılırsa :?
gümrük olayını bilen yokmu yaaa...
birde arkadaşlar ebay den alınabilecekler
beğendikleriniz diye ir başlık açsak herkes almak istediği ürünü orada link olarak atsa belki toplu sipariş için iyi olur ne dersiniz
75 euro' dan yukarısı siparişlerde gümrüklerde sıkıntı yaşarsın. hele birde toplu sipariş olayına girersen uğraş dur. güzel ve ucuz ürünler var ama gümrük olayı devreye girince miğdesi bulanıyo insanın. en iyisi türkiyedekilerle yetinmek.
engin aşagıdaki link işine yarar 8)
http://www.regalraptor.net/forums/sh...l%FD%FEveri%FE
yurdum insanı yurdundan şaşma..bir problem olursa uğraşır durursun..tecrübe ile sabittir..