Çin nüfusu o zaman birbuçukmilyarbir olacak :D
Yazdırılabilir Görünüm
Çin nüfusu o zaman birbuçukmilyarbir olacak :D
yok be abi dediklerin tamamen doğru :cheesy: çingene değilim ama bir çingene kızına aşık oldum bi 5 yıl önce evlenmeyi bile düşündüm fakat annem istemedi. şu an bile bir çingen kızına aşığım ama o yüz vermiyo. zaten beni bu halimle en çok onlar seviyor ve anlıyor bende onları seviyom ve saygı duyuyorum sen iğnelerine devam et abi yüreğim geniş içim ferahtır benim gocunmam :)Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
annen haklımış ii yapmış aferim ona ..
Handojoe kendi tarzına sahip bir insan ve çoğu insana göre temiz kalpli, bence takdir görmeli çünki her insan tarz sahibi olamaz.
8 gundur cindeyim bi tane bile regal gormedim ortalikda , zohngsen diye bisi yamaha filan var sadece alah alah yanlis cinemi geldim :)
yahu donusume 10 gun kaldi ortalikda bi tane bile regal gormedim , bu aletin parcalarini alabilecegim cinde adres vs bilen varmidir acele plss..
abı slm sole bıde cınde ne kadara mal oluyormus bu motor onu bır ogren :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sancezz bu arkadaş 2 ay önce açmıştı bu topikiği gidip gelmiştir.Hatta bir daha gidip gelmiştir.. :D
yok bee abı baksana dostumuzun 10 gun kalmıs donmesıne ben bu yuzden sordum ama oda 1 tane bıle regal gorememıs acaba dıyorum bızım motor cın degılmı yada cınlılere pahalı gelıyorda kullanamıyor olabılırlermı :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
ÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
Hadi yaa bayağı oldu ama gittiği bizim prometeyi rehin almasın bu para tuccarları... :D