aynen öyle zaten ötv ve kdv zammı olduğu için bi çok firma ürünlere %20 ye yakın bi zam yaptılar..bu fuardan sonra bahar gibi gerçek fiyatlar hızlı bişekilde yüzünü göstercektir..imkanı olan bence hemen motorunu alsın..nisana mayısa kalmayın ..
Yazdırılabilir Görünüm
Martın başında motosikletcim.com dan Yüksel ağabeyden son 2011 350 spayder i aldım. Forum da Celil Ağabey in 2011 lerin motor bloğu siyah olanlar balansörlü yazısını okuyunca hiç tereddüt etmedim. Yüksel ağabey 2013 motorların geliş faturalarını gösterdi bana 11 bine yakın bir fiyatla piyasaya çıkacak. Ancak şimdiye kadar 100 km yol yaptım, 1. km den itibaren ön tekerlekteki balata sesi beni deli ediyor. motor iki yıl yattığı için oksitlenme yaptığını söyledi Yüksel ağabey, 300 bakımına kadar dokunmayı düşünmüyorum, sonrası Allah kerim. Belki benim şansıma da olabilr ama diyeceğim o ki, motor 0 bile olsa 1-2 yıl yatmışsa ıvır zıvır sıkıntıları çıkabiliyor, ancak fiyatları gerçekten çok uygun. O yüzden be 2013 te 9000 liraya yakın bir fiyat bekliyorum 2012 lerde.