işte bu motrla yol yapacaksın seneye kısmetse bende bir drag alacağım hayırlısı olsun dostum güle eğlene kullan iyi bir at kıvrımları güzell :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
işte bu motrla yol yapacaksın seneye kısmetse bende bir drag alacağım hayırlısı olsun dostum güle eğlene kullan iyi bir at kıvrımları güzell :cheesy:
hayırlı olsun diyorum allah herkezi gönlünde yatan motorun sahibi yapsın inşallah tabii bende ya shadow yada dragstar diyorum inşallah en kısa zamanda sahibi olurum benim için dua edin arkadaşlar.
İnşallah önümüzdeki sene bendende aynı resimleri göreceksiniz.Ben kararımı çoktan verdim.Shadow gerçekten mükemmel bir alet.Fakat regalimi satmayacağım onu eşim kullanacak.Allah herkezin gönlüne göre versin.
Efe Hondada anahtar teslim 12.750.Linki aşağıdadır.
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4176803
bu bir klasik galiba...
As125t----- Regal raptor----- Shadow
Bu geçişler kaçınılmaz oluyor... Herkesin aklında bir Shadow sahibi olmak var herhalde...
Güle güle kullan... Hayırlı olsun... Bacanağımda var çok memnun...
Efe Honda da Turuncu renk olanın fiyatı 12750 siyahı bu fiyata vermiyorlar aynı zamanda adamlar ruhsata 2007 model yazıyor ama Ben motoru aldıgım yere sordum bunu 2006 modeller oldugunu soylediler bu fiyatlara, ne kadar dogru bilmiyorum tabiAlıntı:
KIZILELMA Nickli Üyeden Alıntı
Emrahım, benim gecisimde AS125t hic olmadı direk Regale binmistim :D , sonunda da istedigimi kavusmamın mutlulugu icindeyim :D
yasar komutanım, 750 lik makina benim icin yeterli, artık bundan sonra ne olur bilinmez :?
YETMEYECEK ABİ GÖRECEKSİN REGAL, SHADOW, ENDURO, TORİNG, BU BİTMEZ DOSTUMAlıntı:
yasinsubay Nickli Üyeden Alıntı
değilmi ama..karar verip beğendiğini aldığın zaman bozuluyor büyü... :mrgreen:Alıntı:
FATİH Nickli Üyeden Alıntı
bunu bozmamak için hiç almasak daha iyi.. :mrgreen:
İşte bunu ben de çok iyi anlıyorum, yalnız bu sürede uzayınca insan sinirli ve agresif bir yapıya bürünüyor, bir türlü sonuca ulaşamamanın sıkıntısı başlıyor, sonuç olarak bu süreyide fazla uzun tutmamak lazım :DAlıntı:
kaldera Nickli Üyeden Alıntı
yasiiniiimmm... maşşallah.... Mevlam kaza bela vermesin... Tekerine taş değdirmesin....
hey kovboy... c.tesi istanbul'dayım piyer loti tepesinde hava açık ve rüzgarlı. atını bin gel, şapkanı giy gel, silahına gümüş mermini sür gel bahaneleri geç gel. güneşin rengi solmaya başladığı vakit ordayım.Alıntı:
kaldera Nickli Üyeden Alıntı