Evet bence de parayla satınalınmaz bişeydi :cheesy: :cheesy: :D :D .....karaoğlanı aldım bu gün :cheesy: .....rahat geldim ,şimdilik bir sorun da yok :cheesy: .. Burhan usta ellerine sağlıkkkkk :alkis: ..Mehmet bey teşekkür ederim .... :alkis:
Yazdırılabilir Görünüm
Evet bence de parayla satınalınmaz bişeydi :cheesy: :cheesy: :D :D .....karaoğlanı aldım bu gün :cheesy: .....rahat geldim ,şimdilik bir sorun da yok :cheesy: .. Burhan usta ellerine sağlıkkkkk :alkis: ..Mehmet bey teşekkür ederim .... :alkis:
İnci kardeşim, öncelikle geçmiş olsun. Umarım bir daha ne sen nede başka bir arkadaşımızın sorunu çıkmasın. Bende senin motorunu Mehmet beyleri orada görmüştüm gerçektende hoş duruyor. kazasız ve arızasız sürüşler.
Mehmet bey ve Burhan ustayı benim kadar kimse bilemez her halde çünkü ben onların gerçek bir baş belasıyım. Bir yıl önce motorumu onlardan almıştım ve bu ilk başlarına bela oluşum oldu.ilk isteğim daha önce vitesli motor kullanmadığım için beni motorla evime bırakın oldu.sağ olsunlar bozmadılar. Daha sonrası pek önemli sorun olmadığı halde en az gün aşırı telefonla ve hemen hemen her hafta sonu pazar , Burhana dinlenme fırsatı dahi vermem.Sadece bir dafa (kışık ) çatalcada kaza yaptım,Burhanı aradım ,bana ilk verdiği cevap : Abi şu anda Edirnedeyim motor çalışmıyorsa bekle geleyim oldu.Daha ne olsun? Hatta bir gece saat saat bire kadar burhan usta bana far uydurmakla meşgul olmuştu.
Sağ olsunlar. ne diyebilirim ki ?
Sana tekrar kazasız ve sorunsuz sürüşler ve günler dilerim.