Tuğrul debriyajın ayarsız olduğu için tam ayırmıyor; böyle olunca da vitese tam geçmeyebiliyor. Debriyaj ayarlanmadan boşa atma durumunu ciddiye almamanı öneririm.
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba Tuğrul aramıza hoş geldin :)
yeni SPYDER in hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar8)
vitesler ayardan zor geçiyordur yol üstünden servise uğra bakarlar 5 dakikada ayarlanıyor lastikler sıfır olduğundan zemini daha fazla kaygan olur 300 -500 km ye kadar daha iyi tutacaktır ama standartı çok kaliteli değil ıslak zeminde frene dokunma sıcak havada güzel tuttar 8)
benim de ön frenimin sağ taraf hortumu ciddi ciddi kaçırıyor, ne zaman motora binmeye gitsem ön lastiğin sağ alt kısmı hep fren hidroliği oluyor, ama çok gariptir daha rezervuardan hidrolik eksilmedi (yada hepsi bitti ben dolu zannediyorum :D şaka şaka o kadar da diil), sormayın bu kısmı bende anlamadım, sağ fren hidrolik hortumu pistonlara baglandıgı yerin bir karıs yukarısına kadar her daim hep ıslak, ama frenlerin calısmasında da şimdiye kadar bir sıkıntı da yasamadım? çözemedim durumu, şimdi marlox un yazdıgından anladıgım kadarıyla bu kronik bir problemmiş demek ki...
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmak nasip olur inş. 8)