Arkadaş bu nasıl iştir yavv düşen benim meşhur olan Besim dede korkut hikayeleri gibi yazıyo çakal:mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
Bu arada elcik ile ilgili son durum 17 TL ye Koçtaşdan Bison Epox metal adlı çift kompedanlı özel karışım bir yapıştırıcı aldım 2 şiringadan oluşuyor küçük bir kapta karıştırdıktan sonra uyguluyorsun uzman arkadaşlara danıştım metal kaynak gibi olduğunu söylediler kesinlikle japon gibi birşey değil bütün metal aksaanda kullanılıyormuş kuruma süresi 5-10 dakika sonuçları paylaşıcam..böyelece krom yapıştırma ile ilgili sorunlarınıza bir çözüm bulmuş olabiliriz.8)
Bir an önce kask telsizimizi kullanıp resimlerini paylaşalım millet 700 tl vermesin 450mt konuşucam diye ..
8)
hocalar, geçmiş olsun en kötü kazanız böyle olsun diyorum daha baştan...
Çünkü konu ve cevapları okurken toplam 4 defa (oldukça) sesli güldüm :p babacım öyle bir anlatmışsın ki bir yerden sonra hayali olarak canlandırmaya geçtim. hem gülüyorum hem tahayyül ediyorum hem okuyorum :p :p alem adamsınız ikiniz de vesselam :mrgreen: :p
Barış çok geçmiş olsun nazar
Yalnız ne güldüm arkadaş :mrgreen:
Merhaba arkadaşlar, aranıza daha yeni katıldım ve ilk okuduğum konuda yerlere yattım :) Besim durumu fıkra gibi anlatmış, barış sanada geçmiş olsun dostum. ama aklıma takılan bir konu var, barış en son şortluydu. bu düşüş takiben yerdeki sekmeler ve takiben atılan taklalar sonrası... paçayı iyi kurtarmışsın dostum. tekrar geçmiş olsun...
Tekrardan hepinize teşekkürler hayat paylaşınca güzel eminim bir çoğunuz böyle şeyler atlatmışınızdır önemli olan sonuç kötü değil kötü olan şeklinide yaşadım gözümü ambulansta açtığımda oldu umarım herkez ciddiyetin farkında olur diğer taraftan Besim bukadar olur dedirtti resmen ben yerdeykende gülmemek için kendimi zor tuttum hep neşemiz daim olsun bugün yenibosnada beraberdik RR arkadaşlarla yarında orda olucam Besimde geliyo hepinizi beklerim.8)