takması cok basit koltuğu sökünce boş soketi göreceksin zaten sonra çift taraflı bantlarıyla uygun yere yapıştıracaksın. ben taktım 10 dk mı aldı. kolay gelsin.8) yardima ihtiyacın olursa pazar günü gelebilirim araman yerli. 507 272 25 68
Yazdırılabilir Görünüm
Haftasonuda çalışıyorum dostum 13-30..22-00 arası c.tesi-Pazar yolun Cevahire düşerse memnuniyet duyarım 0537 426 56 53 desteğin için teşekkür ederim malzeme sorun değil Koştaşta ne istersen var :mrgreen: reklamlar...reklamlar...Koçtaşa geliyorum motorumu çok seviyorum ahanda slogan :mrgreen: bu arada daha alarm gelmediki haftasonuna hayatta yetiştiremezler :(
merhabalar arkadaşlar bu alarm sistemi için bizim 250 lik regalde böyle kurulum soketi varmı yoksa ben yine disk kilidini kullanmaya devam mı edeceğim :(
korhan kapatma şekli güzelmiş picuv picuv ha :D:D
ya arkadaşlar bu regal raptor ne gizemli bir motormuş gün geçtikçe birşeyler çıkıyor hazine mübarek yav :D
Yakında selenin altından ceset çıkarmış burda biri ölmüş :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ben de siparişi verdim.Önümüzdeki hafta benımde daytonamın alarmı olucak :).Sol sehpada yani ayaklıkta müşir oldugunu söledi onu iptal edebiliriz sanırım?Sonra havamdan geçilmez :)))