Heyt be yürü be kim tutar seni kızlar duruşuna yollar gidişine hasta :mrgreen: tebrikler kardeşim
Yazdırılabilir Görünüm
Heyt be yürü be kim tutar seni kızlar duruşuna yollar gidişine hasta :mrgreen: tebrikler kardeşim
Kime dava açıyon sen yampiri, önce stajını yap :lol: olm bak sana çok doluyum zaten, iftarıydı festivaliydi öyle 90'lara astın beni, bunun acısı yavaş yavaş çıkacak. Ona göre bana iyi davran, yoksa avukatmış müvekkilmiş basarım mahkemeni, muhakemeni hanımköyünle yapmak zorunda kalırsın. :ntr:
Hem fotodaki o yanındaki kız nasıl bir psikoloji içerisinde, onu da çok merak ediyorum. Ama onu soracağım kişi belli :ntr: ATİ AABİİİİİ.. O KIZ NAAPIYOOOO :?
Biraz takıl bakalım sen buralarda delikanlı. Görelim boyunu posunu endamını. Ne kadar sürecek aktifliğin bakalım. :-1:
Bi dur abi yaa hoşuma gidiyo kaç kere yakalıyorum şu kuleyi :p hem doluyum da ona karşı içimde büyüyen bir şeyler var..
kardeşim hayırlıo olsun ıslataım dicem ama mesafeler kör olsun :( artık sana istanbul ekibi bir kutlama yapsın ( eşşek değiller ya ) :D:D:D:D
Hem fotodaki o yanındaki kız nasıl bir psikoloji içerisinde, onu da çok merak ediyorum. Ama onu soracağım kişi belli :ntr: ATİ AABİİİİİ.. O KIZ NAAPIYOOOO :?
O uzun kavak aldında yatar uyumaz oğullarından.Tabi kavağı bulunca malum.....:love: ..........:mrgreen: :mrgreen: :p :p
Adamın HASIII gelmiş, HOŞGELMİŞŞŞŞ. :+1::oky:
Cevo Hayırlı olsun kardeşim, ama İnşaAllah sana işimiz düşmez :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
sen yokken cihan arkandan çok dedikodunu yaptı, haberin olsun :twisted::twisted::twisted:
O zaman düz mantık diyerek; Müvekkil de bir kavak mıdır peki..
O varken de yapıyorum hiç sıkıntı değil.. Diyorum ya bakalım ne kadar takılcak abisi.. Ah canım.. Yesin onu ninesi yesin onu babası..
http://img153.imageshack.us/img153/2...5890945100.jpg
Adamın dibi yaa,erkanım cansın can,Allah düşürmesin ama lazım olursa hep yanındayım:)
Ya bu Cihanı ben ne yapayım nasıl baş edeyim bu cocukla bilemedim:cheesy::x Yok arkadas istanbul da yanımda kuzu burada sarıyor da sarıyor bana:x:cheesy:
:cheesy::cheesy:
Almayın kızın günahını yav oruçlu oruçlu,yanımda denk geldi:cheesy:
Kardeşim Allah razı olsun Eksik olma,Artık bekliyoruz valla istanbul ekibinden bekliyoruz bakalım bişeyler:)
Aslan kardeşim benim sagolasın istanbula gelince haber edeceğim sana:)
Olum inad ettim aktif olacagım forumda bu saatten sonra,hem memlekette yapcak bişey yok yatmaktan başka,bende oturur senin benimle uğraşmalarına sabır gösterir oradan kaparım artık sevapları napacan:cheesy: