EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER hayırlı teskereler kardeşim.
Yazdırılabilir Görünüm
EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER hayırlı teskereler kardeşim.
arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ederim vermiş olduğunuz destek için. işte bu son mesaj. bu gece 24:00 da yolcuyum. bu dostluk ve sıcak ortam gerçektende muhteşem. sizin bu destekleriniz beni dahada cesaretlendirdi. olurda burdura 60 gün içersinde bi organizasyon olursa sizleri orda görmek ve ağırlama şansım olursa sizleri orada görmekten büyük mutluluk duyarım.
allaha emanet olun. bu birlik umarım hiç bozulmaz ve aksine daha çok büyümesi dileğimle. eminimki orda iken sizleri tv de grup halinde göreceğimi hissediyorum. SEVGİLERİMLE VE SAYGILARIMLA BAŞAR DİŞLİ
arkadaşlar yer değişti antalyaya gidiyom nasıl bir iş anlamadım
Hayırlı tezkereler kardeşim gerçi o askeri elbiselerin içinde Antalya nasıl çekilir bilmem allah sabır versin
merhaba arkadaşlar!... şu anda acemilik çıkışımı aldım antalyadayım ben yokken neler yaptınız yeni organizasyonlara imza attınızmı? haftaya kıbrıs girnede olacam bu süre zarfında sizlerle olmaya gayret edicem. başlıkta olduğu gibi bağımlılık yaratıyorsunuz :) herkese kazasız keyifli sürüşler dilerim.
Koçum benim, Allah hayırlı teskereler nasip etsin. Dağıtım nereye çıktı. Ara beni. Sevgiler..
şimdiden hayırlı teskereler.döndüğünde sadece güzel anlar akılda kalacak ve ömür boyu sürecek dostluklara sahip olacaksın.
saygıdeğer abim emrahss komutanım kıbrıs girne karargah komutanlığına çıktı dağıtımım.
Dostum hayırlı teskereler..Topçusun galiba top çeker felanmı kullanıyorsun bende acemi birliğimi erzincan 59.topçu er.eğt.tug emrah küçük girginin dediği gibi askerlikte verilen görevden kaçarsan arazi olmaya çalışırsan sıkarlar...hayırlı teskereler...