Yaw abilerim bırakın örgütlensinler onlar gün yapar bizde kaçarız erkek erkeğe biyerlere
Yazdırılabilir Görünüm
Yaw abilerim bırakın örgütlensinler onlar gün yapar bizde kaçarız erkek erkeğe biyerlere
Okan senin cevap yazacağından adım gibi emindim. Dedim bunu okusun hemen yazar kelebek sinek böcek diye. Ben sadece artçıların örgütlenmesi bizim sonumuz ve köleleşmemiz anlamına gelir demek istemiştim de.
Kubilay onlar gün yapar da hep bizi konuşur peşimize hafiye takar rahat edemeyiz böyle daha iyi. Hiç değilse kuzu kuzu efendi efendi gezdiğimizi akıllı uslu durduğumuzu (spedy hariç) gördüler. Bizden zarar gelmez.Sütten çıkmış ak kaşığız biz aslında (Alper-tim hariç, kızın babası Alper i arıyormuş)
ABİCİM BEN ONU BUNU BİLMEM ! " NO ARTÇI NO CRY ! " BU KADAR BASİT ! :evil: :evil: :evil:Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Hadi hadi kızma bana dicem ama zaten bana kızamazsın ! HOŞGELDİNNNNNNNNNN !
Kim korkuttu zibidi devamlı gizli takılıyon
Amaçımız bu grubu bozmak değil aksine artçılar ile birlik olup güçlendirmek. Bu arada artçıların çoğunluğu bayan olsada artçı olarak bu grupta olan beylerimizde var. Serhatın dediği gibi zor iş artçılık. Tüm sürücülerinbizi anlıyabilmeleri için artçılık yapmasını tavsiye ederim. Özellikle uzun yol sürüşlerinde bizlere çok işler düşüyor. Bu RRcıları kimse durduramadığı için artçılar olarak bizimde bu siteyi takip etmemizin faydalı olacağını düşünüyorum. Gerci üye olarak gözükmeselerde tüm artçıların forumu takip ettiğini biliyorum tıpkı benim gibi. :cheesy: Sadece artık aktif üye olacağız. Grup toplantılarında bu yönde çalışmada yapacağım zaten. :oops:
anammmmmmmmmm
kim ki buuu :D
KUBİLAY beyin eşi gelmişşşşş
hoşgeldiniz efendimm buyrunn buyrunnn
Kubilay beye cok selammm....