En pratik yolla sorunu çözmüşsün güle güle kullan 8)
Yazdırılabilir Görünüm
delikleri kaç numara matkap ucuyla açtın acaba? bide varsa foto atabilirmisin? bende yapmayı düşünüyorumda.
Aynalar geldi bugün taktım keşke daha önceden söyleseydin
egsozu deldğm matkap ucunun numarasını bilmiyorum ama bakıp yazarım buraya aynayı ve egsozun resimlerini çekip atarım düzgün ses alan bi makina ayarlayabilirsem video da çekip atarım ama yaptığım işlem 2 eksoza 5 er tane delik deldim sırayla ilk deliği deldğmde sesi çk kötü geldi bana ama daha fazla delik açtıkça sesi 10 numara oldu 8)
Bi arkadaş egsozu nasıl deldin diye sormuştu resim atcktm unuttum o arkadaş burdaysa hala böle deldim 8)
http://i.hizliresim.com/w1Qkmb.jpg
ve bu arada celil abi sana bişey sorucam hazır aklımdayken benim motor arada gaz verirken atlama yapıyor sanki bi anda dişliler birbirlerinden kurtulup sonra tkrar düzene giriyor bi anda motor boşa düşüp tkrar normale dönüyor neden olabilir bu
Tam anlayamadım ama Anladığım kadarıyla sorun vitesten boşa atma değil çekişte bir an zıplama yapıp tekrar normale dönüyor öyleyse
Zincir yağsız kalmışsa baklarının birinde kitleme olmuş olabilir o zaman hafif bir zıplama refleksi yapabilir ondan değilse
Motor gaz verip kesiyorsa karbiratör ayarından olabilir 8)