1989 dan beri ehliyetlliyim.herkeslerinde ehliyetli olmasını istiyorum.özellikle B sınıfı alanların motor kullnmıyor olsa dahi A2 ehliyet sahibi olmalarını istiyorum.Bizleri anlamaları için!
Yazdırılabilir Görünüm
1989 dan beri ehliyetlliyim.herkeslerinde ehliyetli olmasını istiyorum.özellikle B sınıfı alanların motor kullnmıyor olsa dahi A2 ehliyet sahibi olmalarını istiyorum.Bizleri anlamaları için!
Ben ve eşim bu gün sınava girdik.Birbirinden komik 20 soru cevaplayarak çıktık.Daha sonrada direksyon sınavına giricez.Bir ehliyet 3 ayda alınırmı yaww.Ben 1996'da 2 günde trafikten almıştım.Yine 2 günde 2000 yılında E sınıfına yükseltmiştim.A2 için 3 aydır bekliyorum.Ne prestijli bir ehliyetmiş bu A2:)
Ehliyet dosyalarım var ama birtürlü trafiik şubeye gidipte ehliteyet yapamadım... :S
ben de bugün girdim sınava da KIZILELMA nasıl 20 soruyu cevaplayıp çıktınız? bende cevapladım 20 soruyu yaklaşık 5dk sürdü. sonra 40dk boşboş oturdum bekledim. neymiş, ilk 45 dk kimse çıkamazmış. salon başkanı tuttu elindeki yönergeyi de gösterdi verilen talimat böyle dedi. sizde de aynı şey oldu mu yoksa bize mi yapıldı sadece bu uygulama?Alıntı:
KIZILELMA Nickli Üyeden Alıntı
sertifikam var daha ehliyeti alamadım... Bu hafta karakol boşsa inşallah alırım... Ankete de katılamadım doğal olarak ne desem bilemedim. Yok demeye de dilim varmıyor... :mrgreen:
Abi milletin içinde yapılır mı bu? İnsan özelden mesaj atar, uyarır bi :)Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
Vay be, ben bile unutmuşum. Hatırlattığın iyi oldu... sevindim.
-Ne günlerdi...-
beni bi kere polise arabasını kenara alması gerektiğini çıkamadığımı söylediğimde yoklamışlardı :lol:
ee ne de olsa ehliyet var, rahatlığın suyunu çıkarıyordum.
bi kere de U dönüşü yaparken canı sıkılmış bir polis durdurdu, ehliyet sordu,
neden döndün dedi, valla memur bey yalan yok, üşendim ondan döndüm dedim :lol:
siz harleyciler gece 12den sonra buluşup yarış yapıyormuşsunuz, millet rahatsız oluyormuş dedi :mrgreen:
ben de bozuntuya vermedim, yok dedim bizim harleyciler öle şey yapmaz ehehehehhe
yeni köylü dostum cok haklısın cevırme yapmadılar yapmadılar sonunda ortakoyden 2 kopruye gıderken hatunla kaskları arkaya bagladık sıcak dıye tam o anda fırladılar yola cektıler kenara ve durumu ızah ettım anlayıs gosterdıler ehlıyet ruhsat sorunsuz oldugundan ok dedıler ardından bana tek bırsey soyledı eger kaskınız olsaydı sıze ben degıl hıcbır polıs kenara cek demezdı dedı :cheesy:
Geçen sene motorumu aldığımda ehliyetim yoktu bu kadar profosyonel olmama rağmen yine de motoru kamyonetle iş yerime getirdim ve hiç binmedim
ehliyeti 1 hafta içinde aldım günü gelmişti ondan sonra çıkartıp bindim motora, ben bu yaşta çocuğum yaşındaki trafik polislerine abi demem, sizde demeyin.
B ehliyetini alalı 7 sene, A2'yi alalı 7 ay oluyor:)
Motora heveslendim ve hangi motoru alacağımı düşünmeden önce ehliyetimi aldım. Polislere dert anlatmakla uğraşacağıma gösterip geçerim, kafamda rahat olur cüzdanım da:)
Geçen hafta da motorumu aldım. Ama neymiş? Motor için ehliyet yetmiyormuş, sağlam bir de şanzıman lazımmış:)
Bugün Ali ustanın başını ağrıtacağım. İnşallah motor yatıya kalmaz.
Keyifli sürüşler...