Yok komtanım ya ya burda yada başka bir sitede okumuştum tam hatırlamıyorum.Ama çok hoşuma gittiği için aklımda kalmış
Zaten benim ole şeylere pek ihtiyacım yok komtanım alıyorum dedim aldım heeyyyyyt
bizimki sitede yok dimi
Yazdırılabilir Görünüm
Yok komtanım ya ya burda yada başka bir sitede okumuştum tam hatırlamıyorum.Ama çok hoşuma gittiği için aklımda kalmış
Zaten benim ole şeylere pek ihtiyacım yok komtanım alıyorum dedim aldım heeyyyyyt
bizimki sitede yok dimi
Heheeeyt, abime bak.. Masaya yumruğu da vurdun di mi? Yaw, senin jenerasyon Çanakkale Savaşında kaldı diye biliyordum ben, sen geri bölgede filan mıydın o zaman, firar mı ettin, naaptın :D :D :D :D :D
Nede olsa onlar atalarımız kan çekiyo işte
iyi geyik döndü bu arada.. Yannız Okan nerelerde ya, hala atlamadı mevzuya :lol:
Okanın dükkan bugün müşteri kaynıyo herhalde hiç girmedi galiba
Maşşallah maşşallah nazar değmesin :cheesy:
Bu arada bu topiğin başlığını bi değiştirse yazan arkadaş. Rezillik filan gözü tırmalıyor sanki..
Bende yazdım ama ya görmedi ya siteye girmiyo herhalde dünden beri değişir herhalde
Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
hey allahım hey ya sizin hafızanızda bir problemmi var bu takdiği bizim siteye üye salih ismli arkadaşa hani alıpda ailesi baskısı ile hemen satan bir arkadaşa benim gençliğimdeki maceramı anlatmıştım ne çabuk unuttunuz ha birde okan bugün servise çıkmış ben aradım babası çıktı o söyledi motorlamı dedim yok dedi işte motorsuz ne servisine çıktıysa
Yavuz :duvar::duvar: olucaktı galiba komtanım bakın nasıldahatırladım ama en azından hikayeyi doğru hatırlamışım dimi :alkis: :alkis:
vallahaaaaa prafooooooo sana