Aramıza hoşgeldiniz :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
Aramıza hoşgeldiniz :cheesy:
İnci hocam daha bir sene var 50 olmama ama geldik dayandık 50 yaş sınırına ama ben bu kazmalara daha beş basarım, bunlar daha benim çoook tozumu yutacaklar, benim babam da biliyorsun ocak ayında öldüğünde 78 yaşındaydı hala motora biniyordu hatta yeni kaza yapmıştı köprücük kemiği kırıktı.Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
dostluğun tek adresine hoşgeldiniz......kalıcı olmanızı dilerim...
hocam hoşgeldiniz.
doktor amca sitemize hoş geldiniz inşallah genel bir toplantıyada hoş ve RR koşturarak gelirsiniz .... gelemezseniz çağırın biz gelelim :P :P :P
ne nisbet yapması be ararız kufur eder kapatırsın forumda bilgi veriris kızarsın bunların hiç birini yapmasam arayıp kızarsın neden arayıp sormuon die ben anlamadım walla yaw kasa geleli 1 ay olmuş zaten yaptıgımız toplam 6 dalış çok mu :d hem sana söz verdik gel dalacaz die sen gelmion :DAlıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
buldunuz tabe parmak kadar ufacık cocugu yuklenin :D yokmu bana desteeeeekkkkkkkk :DAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
nooooliiiiiii laa noolliiiiiiii..... ne istiyonus barmak kaddar çocuktan.... :P :P :lol: :lol: :lol:
gel goçum sen burada dal .....karadenizin dalgalı denizinde .....hemide bize de annatırsın ne var ne yok içerde diye... :lol: :lol: ben gorkiim falla dalamiim... :cry: accuk ayaam yeren kesilse hemencek geri döniimm.. adı karadeniz yaa ürkütüyo ..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zaten samsuna geldidiğimde ariicam seni abi :D bana sis farı satacaksın :D sakın aklında ammaaann ne xzaman gelir die dusunme yarı samsunlu sayılırız :D
Hakim toktor Amca hoşgeldiniz sitemize....
Hoşgeldiniz doktor bey. Türkiye'de aile hekimliği?????
Bildiğim kadarıyla sayınız çok az ve siz çok değerlisiniz esas önemli olan bizim sitemize üyesiniz...
Umarım devlet büyüklerimiz trafikte motorsiklete,hekimlikte de aile hekimliğine daha çok önem verecek yasalar çıkartırlar...