Anladım ben mileydi!! :) Ben de çok özledim, gelicem inşallah!! Bakalım bi numara çekicez artık!!
Bu arada hadi Seda'yı parmaklarımızla gösterip, onunla dalga geçelim :D :D :D :D
Yazdırılabilir Görünüm
Anladım ben mileydi!! :) Ben de çok özledim, gelicem inşallah!! Bakalım bi numara çekicez artık!!
Bu arada hadi Seda'yı parmaklarımızla gösterip, onunla dalga geçelim :D :D :D :D
Üzmeyin arkadaşımı valla bende sizi üzerim :P Sen ara bizi sedacım aramassan gel hepsi olur ,yeterki gönüller birlikte olsun dimi ama :cheesy:
Eyvaaah mileydi kızdı!! Bence bu haftaki buluşmayı Bursa'da yapalım!! :) Şurdan ne kadarlık yol! Gider döneriz!!
Kızmadım aslında ama her an kızabilirim :lol:
Fikir süper hadi gidelim özledim valla sedacımı oda bizi özlemiştir hasret giderir döneriz. :cheesy:
Tamam iş çıkışı zor olur da, bi haftasonu yapalım o işi... Bu seferlik telefonla katılsın.. Olmadı benim bilgisayarım yanımda olacaktır, webcam yaparız kablosuz ağ olan biyere gidip!! :D Görüntülü mörüntülü!!
Arkadaşımız için gigeriz tabiii neden olmasın :cheesy:
SEDACIĞIDA SEVİNDİRMİŞ OLURUZ :D
nee bursamı ne zaman akşamdan mı gidiyoruz...
ohh ohh havda sıcak zaten yol yapıp serinleriz...
Yazdım ozaman senide yarına Denizcim nişantaşlım sen anladın onu kanımca
yaz benide kubilay abi :D (ilk defa bu cümleyi kuruyorum . şimdiye kadar hep belli olmaz falan filan diyodum. bayağı keyifli oluyomuşş) ama bu sefer yalnız gelmek buruk olacak biraz :cry:
Yazıyorum kardeşim biz seni teselli ederiz bazıları gibi yanlız bırakıp gitmeyiz