mehmet ustam ve emrah komutanım ikinizede geçmiş olsun. ucuz atlatmanıza sevindim. çok dikkatli olalım....
Yazdırılabilir Görünüm
mehmet ustam ve emrah komutanım ikinizede geçmiş olsun. ucuz atlatmanıza sevindim. çok dikkatli olalım....
hayirdir insallah bu aralarda hepimizde bir kaza haberi, alper den basladik mehmet ustaya kadar, aman dikkat arkadaslar. kaza ustalik acemilik dinlemiyor sen usta olsan da karsindaki acemi olabiliyor, allah kazadan beladan korusun hepimizi, sevdiklerimize bagislasin...
geçmiş olsun mehmet abi
geçmiş olsun arkadaşlar. sonuçta adı üstünde kaza bu önlem dinlemiyor. otomobille de yaşanıyor benzeri şeyler aslında ama motosikletteki kadar tehlikeli olmadığından önemsemiyoruz sanırım. gülü seven dikenine katlanır deyip orman kanunları geçerli yollarımızda kendimize dikkat etmeye çalışıcaz.
geçmiş olsun dostum;Allah beterinden korusun...
gecmiş olsun. ama ben neden bu kadar kaza hbri alıoz biliom siz gidin oraya buraya toparlanıp cıkın gazetelere milletin nazarı değioo arkadaslar bi kurban falan kesin nazar boncugu takın hatta adminim sitenin bi yerine bi nazar boncugu pls.....
AYHAN VE EMRAH GUMANDANLARIM.. SİZLEREDE GEÇMİŞ OLSUN YAVV...
NOOOLUYO YAVV YAZ GELDİ HERKEŞLERDE Bİ TEHLİKE Bİ KAZA HABERİ.....AMAN DİKKAT ....ORTALIK ACEMİ MOTOSİKLETÇİ KAYNIYO....
1 HAFTADIR MOTOSİKLET SATIŞINA BAŞLADIM O ZAMAN DAHA İYİ ANLADIM... MOTOR SATTIĞIM 3 KİŞİ HAYATLARINDA BİSİKLETTEN BAŞKA BİŞİYE BİNMEMİŞLER .. BUNLARDA POTANSİYEL Bİ TEHLİKE OLUŞTURUYO ŞU ANDA...
ALLAH HEPİMİZİ ÇOLUĞUMUZA ÇOCUĞUMUZA ANAMIZA BABAMIZA BAĞIŞLASIN.....
geçmiş olsun.. allah beterinden korusun.. :shock:
Ben diyorum dinlemiyorsunuz asacan bunlardan bir kaçını Taksim meydanına bak bidaha oluyormu abarttık mı ne neyse asmayalım ama verelim odunu yok yok buda bize yakışmaz en iyisi bunları eğitelim kimse çıkmıyorki şöyle tv de gazetede yahu arkadaşlar yollarda motosiklet diye bir alet var bu da araç sayılıyor sizin gibi vergilerini ödüyor hatta sizden fazla ötv mtv ktv zar zurt v gibi çeşitli vergiler daha ödüyor köprü ve otobanlardan sizin gibi aynı parayı ödüyor, bu serserilerin de yolları kullanma hakkı var onlara da saygı gösterin demiyor ki.
AMA YAKINDA DEDİRTTİRECEĞİZ.
MEHMET KARDEŞİME VE KOMUTANIMA GEÇMİŞ OLSUN ASLINDA BUNLARA ÇARPANLARA GEÇMİŞ OLSUN DEMEK LAZIM ÇÜNKÜ CÜSSELERİ ADAMLARI PERİŞAN EDER ALİM ALLAH.
mehmet abi ve tanışamadığım komtanıma geçmiş olsun öncelikle
ayrıca yengemede çok büyük geçmiş olsun eminim çok korkmuştur
allah beterinden saklasın hepimizi
havalar ısındıkça yurdum insanının potansiyel dikkat seviyeside düştü malesef umarım kışın daha bi kendilerine gelirlerde kazalarda azalır
yurdum insanı seçimleri taktı kafaya bu ara hiç bişeye odaklanamıyolar daha dikkatli olalım
tekrardan geçmiş olsun