geçmiş olsun. her kaza bir ders oluyor bize kazalardan önce önlemimizi alıp başımıza daha büyük belalar açmamaya bakalım. zarar mala gelsin cana gelmesin yeter ki
Yazdırılabilir Görünüm
geçmiş olsun. her kaza bir ders oluyor bize kazalardan önce önlemimizi alıp başımıza daha büyük belalar açmamaya bakalım. zarar mala gelsin cana gelmesin yeter ki
Geçmiş olsun arkadaşım allah korusun herkesi. Benzer bir durum benim de başıma dün geldi. İzmir' in meşhur havası 30 derece sıcakken yağmur başladı aşırı şekilde. Virajda ışıklara 200 m kala sol önümdeki doblo biranda önüme ve hatta benim ön tekere çok yakın bir şekilde önüme geçmesiyle hafif bi ön arka fren kombinasyonu ile ön tekerin viraj sebebi ile kayması sonucu sağa yattım 10-20 m sürüklendim allahtan etraftaki arbaların altına girmedim ışığın kırmızı olması sebebiyle. Motor korumalarım oldugu için motorun gövdesine sarıldım sağ ayna kırıldı sağ egzoz ucu hafif yamuldu çizildi. Böyle insafsızca bir sürüş olamaz adam düştüğümü gördü bastı gitti umurunda değil allah onun başına da versin ne diyeyim.... ! :x
Amin amin.yapiyon bi hayvanlik bari in bi özür dile.sonra diyorlar türk insani duyarli:(
Ya inse bi baksa hadi onu da geçtim madem düşmeme sebep oldun aç camını kusura bakma de kaç ona da razıyım arkadaş
adamlar o aynaları neden takmış arabalara hiç kendi kendine soran olmuş mu iki tekere ölüm makinesi diyorlar yanlış...! trafikte katil çok ama biz bunlara inat çoğalacağız...
samet kardeşim çok geçmiş olsun sanada. malesef ayı çok :(
Ben katlanabilir jop dusunuyom daha pratik kolay taşınabilir demeci daha fazla:x
Samet çok geçmiş olsun :(
Yollardaki can düşmalarını eğitmek ayıklamak mümkün değil malesef Allah bizi korusun :|
Geçmiş olsun yağmurda sürüş güzeldir aslinda ama dogru lastikle :)
Geçmiş olsun kardeşim, Allah beterinden saklasın