Rona Nickli Üyeden Alıntı
Maddi kaygı derken, site ayidatı vs değil ,sorun reklam alma, sponsor alma ,ürün satışı gibi ticari faaliyetlerdir .Bu ülkede ne zaman ,işin içine para girmiş ise hırs girmiştir,ego girmiştir,çakallık girmiştir,üçkağıt girmiştir ve o iş berbat olmuştur.Bunun örnekleri saymakla bitmez.
Ayrıca öyle olduğunu düşünelim diğer siteler gibi sponsörlerimiz var,reklam verenlerimiz gırla,gelsin paralar gitsin paralar,ooooh misss fakat bu forumu açıp bir konu okuyacağımız zaman heryerde reklam zırt pırt önüne çıkıyor,reklam mı okuyacaksın, konu mu, karışıyor.Göze sokar gibi onu al,şunu al.Şok fiyat,efsane indirim,fırsatı kaçırma gibisinden abuk subuk reklamlarla boğuşmak hiç iyi olmaz.
Kaldı ki o forum siteleri o kadar para kazanmalarına rağmen bir kere olsun üyeleri yararına yani motosikletçilerin yararına bir organiazyon yapmazlar (Ben görmedim duymadım).Vahşi bir kapitalizm tutturulmuş gider.
Evet bu forum sitesi kar amaçlı ve maddi kaygı olmaksızın yönetildiği için tercih sebebi.
Son olarak ta sorunlu insan ayıklamakla ilgili bir konu geçmiş .Bu sitede,toplulukta zaten sorunlu insan yok ki.Sorunlu adam sitenin üslup ve seviyesini gördüğü zaman yaklaşamıyor bile. :mrgreen: