Buraya baktınmı 8)
http://www.motosikletcim.com/?newUru...%C4%B0NCELE---
Yazdırılabilir Görünüm
Buraya baktınmı 8)
http://www.motosikletcim.com/?newUru...%C4%B0NCELE---
Evet bu güzel ekibin yardımlarına çok teşekkür ederek mesajıma başlıyorum. Sizleri darlamaya devam ediyorum :)
Muhterem abilerim kardeşlerim, bir dosttan RR Daytona 2013 250 buldum. Eleman Seydişehire götürmüş motoru 3500km'de sadece karbüratör sorunu var dedi. Onu da ya yenisiyle değiştirecek ya da yaptıracaklarmış orada. Birde hızlı satış yapmak istedikleri için düşük fiyat tutacaklar. Sizce bu motoru almalı mıyım? Birde alırsam ne kadara almalıyım bu durumlar söz konusu olduğunda?
valla ederinden önce 3.500 km dceki 2013 model bir daytona neden bu tarz bi hata vermiş onu düşünmek lazım bence ve eğer bu hatayla birlikte en az 7000 gibi bi rakam olucaksa sıfır fiyatıyla karşılaştırıp öle fiyat hakkında değerlendirme yapmak lazım. Aradaki fark başkasının bindiği ve sorun yaşamaış ve sonradan düzeltilmiş bir makinaya katlanılacak boyuttaysa bende ikinci el olan tercih edilmeli . Benim nacizane düşüncem bu yönde. Tabi bunun yanı sıra yanlış anlaşılmasın en nihayetinde bu bir güç meselesi ve ben motor parçalarından ve aızalarından pek anlayan birisi değilim sadece bir öneride bulunmak istedim
Fiyat cazipse bir servise kontrol ettirerek alınabilir karbiratör motor bloğundan ayrı bir parça olduğundan değişimi sorun değil sıkıntı olmaz
karbiratör motorun kalbidir sorunu olursa çok canını sıkar sorun tamir edilemezse kesin çözümü değişimdir sonra sıkıntısı kalmaz ama karbiratör pahalıdır sana sorunu çözüp versinler 8)
Şimdi benim Seydişehire gidip servise kontrol ettirmek gibi bir imkanım yok ama karbüratorun tamiri daha sonra sorun çıkartabilir kolay kolay tamirle çözülmez karbüratör arızaları derseniz arayıp direkt değiştirin diyeceğim. Celil abi çok yardımcı oldun bana çok sağol.:cheesy:
Merhaba Tekrar;
DÜn akşam saatlerinde motor arayışımı Superlight 200 ile sonlandırdım. Yardımı geçen herkese çok teşekkür ederim. Her ne kadar Raptor olmasa da toplantılarınıza katılmak ve sizlerle burada sanal olan dostluğumu reele taşımak isterim. Sevgiler saygılar :)