slm orcun aynen düsündüğün bp petrolden iceri girdiğinde dip taraftayız
Yazdırılabilir Görünüm
slm orcun aynen düsündüğün bp petrolden iceri girdiğinde dip taraftayız
Kardeşim seni şimdi farkettim doğum günü topiğinden meslektaşız ben çok eskiden beri bu sektördeyim belkide tanışıyoruz, turizm firmalarının otobüs ihtiyaçlarını karşılıyorum, İstanbula geldiğinde tanışalım, aramıza hoşgeldin.
Eyvallah Müslüm abi ben istanbuldayım zaten malum sezon bitti inşallah bir buluşmada görüşmek nasib olur.
hoş geldin....
aramıza hoşgeldiniz.. enkısa zamanda motorunuza kavuşmanız dileğiyle. tabiiki kazasız sürüşler:)
Metin abi bende Ermenekte oturuyorum Antalyada yakınız senle ancak şimdi kıbrıstayım burda üniversite içingeldik turizm ve otelcilik okuyorum2. senem yavruvatanda ben can herkeze saygılar,sevgiler aranıza yenikatıldım umarım güzel vakit geciririz arkadaslar ,bende para biriktip bir REGAL RAPTOR 250CC alacagım(insallah)....aile hayır dio ama kafaya koydum onalar korkuyor kazadan felan,sonucta üzerine oturdugun motrun sadece motor oldugunu ve kaza anında ilk zarar görecek olanın sen oldugunu bilirsen dikkatli kullanırsın....(allah korusun)herkeze güvenli ve güzel sürüşler... 8)
Teşekkür ederim arkadaşlar motoruma kavuştum ve şu anda istanbuldayım inşallah ilk buluşmada yüzyüze tanışmakdileğiyle
wolfsnevercry arkadaşım sanada teşekkür ederim sende hoşgeldin tanışma bölümünde bir topik açıp kendini tanıtırsan daha iyi olur iyi sohbetler umarımkalıcı olursun
abi meraba bende yeni üye oldum ama antalyada n katılım az sanki .bizde bir grup organizasyonu yapamazmıyız antalya bölgesinden rr ciler olarak belki katılım oranı yükselir ( şube)
hoş geldin abi umarım hep beraber antalya yollarında gaz çekeriz sideye ugrarsan beklerim