sancezz kardeş motorunun öncamını nerde ve kaça taktırdım bilgi verbilirmisin. Bu arada fotondaki motor çok temiz ve bakımlıya benziyo, alalı ne kadar oldu ve kaçbin km'de merak ettim
Yazdırılabilir Görünüm
sancezz kardeş motorunun öncamını nerde ve kaça taktırdım bilgi verbilirmisin. Bu arada fotondaki motor çok temiz ve bakımlıya benziyo, alalı ne kadar oldu ve kaçbin km'de merak ettim
işte arkadaşlar dd125e regal raptor bakalım beyenmisiniz:)
http://upload2.postimage.org/37398/IMGA0006.jpg
Bu başlığı görmemiştim diğer başlıkta fiyatını merak etmiştim. Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Bence çok güzel...
peki regal 250 lıklerın verdiği performansı yada sesi werebiliomu iş sadece görünüşte deil bende regal alcam onun için soruyom motrun hayırlı olsun hakkaten güzel
Hayırlı olsun sertel,güle güle ama dikkatli kullan.
kasa olarak aynı gibi görünüyo 250 lik le.. acaba aynımı.. yoksa resim mi yanıltıyo.... bi tek yan kapakları boyalı ....
kazasız belasıs hayırlı olsun kardeş
Kardeşim güle güle kullan aynen 250 lik kasaya koymuşlar motoru ,kafan kızarsa motoru 250 cc likle değiştirebilirsin.
250liğin verdiği sesi ve verdiği verimi veriyormu onu tam olarak bilemiyorum ama benim motorum yolda giderken daha çok bağırıyo:) Direksiyon sınavına gittiğimde çıkarken bi arkadaş durdurdu beni onda 250liği varmış benimkinin 125lik olduğunu anlamayamadı. Bana sorduğu soru eksozların çok güzel alt altalar benimkilerinde böle olmasını isterdim dedi, bende haklısın ama benim motor 125lik dediğimde gerçekten şaşırdı, sonra yazısını gösterdim:) motorlarını yan yana getirdik. Herşeyiyle aynı yalnız koruma demirleri, radyötörü, arka yan çantaları olduğu için 250lik biraz daha heybetli gösteriyo.
Motorum şuan 150km oldu ve rötajı çok iyi bir şekilde düzelmeye normale gelmeye başladı bayırda bayılmalar, gaz yememeler gibi durumlar ortadan kalkmaya başladı. E5 yolunda 110a kadar çıktım ama yol bayır aşağıya doğruydu. Motor 80 km'ye ulaştığı zaman 5şinci viteste oluyo erkenmi 5'e çıkıyo motor küçük ondanmı veya rötajı tam olmadığı içinmi bilemiyorum.Bunu zaman göstercek sizce nasıl olur?