yavaşşşşşşş... senmi.....tırsacan.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
yavaşşşşşşş... senmi.....tırsacan.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
sipidi kardeşim lütfen inandırıcı olalım... gelmiim oraya :x :x
yok kardeşim sen gelme, ben gelicem zaten bu akşam biraz gürültülü olcak ama kusura bakmayın artık !
Nerden alınacan kardeşim gel işte buluşalım sonrası kolayAlıntı:
Tmm Hallettim ! Teşekkürler kardeşim !
Ya Carvalçuk (Selçuk&Carvalho anlamında) ben de dedim, adam o gün niye o kadar çöktü! Meğer yıpratırmış insanı bu durum! Akşam Zipidi mi geliyo ya? Offff ben gelmiyim o zaman :P
deli çerkes arkadaşımız dolmabahcede toplanılacak mı demiş....
şayet toplanılacak ise 19:00 uygunmudur ...
19:15 de kalkış yapsak, 8'e 5 bilemedin 10 kala Mc te oluruz ....
Arkadaşım sende taktın sipiye ya büyütme bu kadar biz onunla çok iyi vakit geçiriyoruz ,Alıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
hayrola sipidi sana bişeymi yaptı yoksa :) gelmek istemediğine göre :P :P :P
Zipidiyle aramızda ayrı bi husumet var! Forumu bu işe karıştırmak istemiyorum, lütfen ısrar etme mileydim!!!
O HAYVAN GÜRBÜZ'Ü BENDEN ÇALDI!!!!!!! ÜHÜÜÜÜÜÜ!!!! :D :D
speedy ;kubilay bişeyler yazmıştı senin gözünden kaçtı sanırımAlıntı:
Yok yaw tmm ben hallettim Miss İnci ! Gelcem işallah !
Arkadaşlar Beni ard'.ı olarak alabilecek birisi varmı ? Mc D 'ın önüne gelebilirim alacak olan varsa kaskımla geleceğim yoksa kasksız geleceğim . artık oradanda park taksiyle felan gelirim
Alıntı:
Deli çerkes Nickli Üyeden Alıntı
SİTEMİZDE YALNIZ TAKILAN ÇOK ARKADAŞ VAR MUTLAKA BİRİ ALIR SENİ SEN YİNEDE KASKINLA GEL SENİ BIRAKACAK DEĞİLLER YAA YAKIŞMAZ RR "CILARA :) 8)
biri çıkar bekle biraz...:)Alıntı:
Umarım birileri çıkar , gerçi ard'çı koltuğunun ne kadar rahatsız olduğunu bilirim , ama inci hocam sizin için katlanacağız artık
NASIL DERLER GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIR. :)
GÜL MÜ GÜL NERDE
aslında kimseyi sıksıntıya sokmak istemem ...Alıntı:
HOCAM ÇİÇEKLERLEMİ GELİYORUZ MERTERE
oy oy ne çiçeği yaaa :oops: :oops: ..valla artık bu işin sonu nolcek merak ediyom heee :cry:
:idea: Önce HerkeSe Selam İNCİ Sanada geçmiş olsun motorun için üzüldüm.. :( Ya mÜSLÜM ABİ :D PAZAR GÜNÜ KAÇINCI SOLDAN DÖNDÜNÜZ ABİ KONVOYA BAŞLARKEN GELİN ARABASI ÇALIŞTI HERKES PEŞİNE TAKILDI BİZ DAHA ANAHTARI ARICAZ BULUCAZDA KONTAĞA TAKIP GAZA BASCAZDA OO oooOOO ÖLME EŞEĞİM ÖLME YA ARKADAŞLAR PAZAR GÜNÜ BENİ BEKLEYEN OLMADI :mrgreen: SAĞA SOLA BÜTÜN SOKAKLARA BAKA BAKA DURDUM AMA KİMSEYİ GÖREMEDİM PAZAR GÜNÜ GENE Bİ KAZADAN UCUZ KURTULDUM AMA O ARKADAMDA DEEEWWW MOTOR VE ÜSTÜNDEKİLER YADA HER HANGİ BİR ARAÇ ÜTÜMDEN GEÇMEDİ YA ŞÜKÜR ALLAH VALLA GENE VERİLMİŞ SADAKAMIZ VARMIŞ O ADAM ÖNÜMDE KALK DUR KALK DUR YAPMASAYDI BİŞE OLUCAĞI YOKTU GENEDE ŞÜKÜR ALLAHA VALLAA BAYA Bİ UCUZ ATLADDDIM OAN ORDA ÖYLE BİR ATMOSFERDE DUYGULARIMI İNANIN HİÇ SARFEDEMİYORUM YANİ İNANIN O KONVOYDAKİ BÜTÜN ARKADAŞLARA İLGİLERİNDEN DOLAYI TŞK EDİYORUM ALLAH RAZI OLSUN NEDİYİM O İLGİ OLMASA BEN BELKİ BİŞEYİM OLMASADA GENEDE İLGİSİZLİKDEN BELKİ KOMAYA GİRERDİM HANİ NEDİYİM DOSTLUK VE İNSANLIK... KAÇ TEKERLEK ÜSTÜNDE OLURSAN OL FARK ETMİYO İNSANLIK ÖLMESİN YETERKİ.......
AMA NASIL DENK GELDİM SİZE YEŞİLKÖYDE PAZAR GÜNÜ ORDA OLANLAR 8) HANİ SİZLERİ ORDA TESADÜDÜFÜN NOKTASINDA YAKALADIM YA SİZİ AHA DEDİM MOTORLARA BAHK HEMEN ÇEKTİM YANINIZA VALA ZATEN YANAŞIRKEN AHA Bİ REGAL GÖRÜNCEDE DEDİM GESİN BUNLAR ÜYEDEN BÜNYE MESELESİ :D VALA HİÇ DAYANAMAM ARTIK KONVOY GÖRÜNCE BİLİNKİ TAKILIRIM BUNDAN SONRA :D YALOVAYADA CUMARTESİ ANCA ÖĞLEN 13.OO 'DE YOLA ÇIKICAM...
TEK DİLEĞİM MOTORLU NE ARAÇ OLURSA OLSUN ALLAH KAZASIZ BELASIZ, ULAŞICAĞIMIZ YERLERE GİDP DÖNMEYİ NASİP EYLER İNŞ
ALLAHA (C.C.) ŞÖYLE DEMİŞ VE BUYURMUŞ SEN ÖNLEMİNİ ALKİ BENDE SENİ KORUYAYIM DEMİŞ. BİZ KULLARDA ÖNLEMİMİZİ ALALIM ONDAN SONRA DÜNYAYIMI DOLAŞIYOS NE YAPIYOSAK YAPALIM
:cheesy: DOSTLAR YALOVADA GÖRÜŞMEK ÜZERE. 8)
Hocam gelemedim ! Kusura bakma ! :cry: :cry: :cry:
Ne oldu buluşuldu mu?Gelişmeler nedir.Merak ettim
Bence dünkü katılımcılar nezarette hala :mrgreen:
Gittik arkadaşlar ama kimseyi göremedik perdelerin arkasından bile bakan olmadı tırstılarmı ne :P :P
ÖYLE OLDU KANIMCA
speedy seni bekledim gelmeyince merak ettim ,sorun olmamasına çok sevindim....
selçuk"cuğum sen de, gelmedin sana yakındı yeşilköy bir nebze de olsa.....
Sevgili İnci, bahane olsun diye söylemiyorum inan ki ancak Çarşamba akşamları 22:00'de benim halı saha maçım var Akatlar'da. Gerçi dün akşam işten çok geç çıktığım için ona da gidemedim ya...
Katılmayı çok istememe rağmen Çarşamba günleri bana maalesef uymuyor buluşma için...
Yokluğumu hatırlaman çok büyük incelik. Çok naziksin sevgili İnci...
Yaw nası üzgünüm yawwww ! Ne güzel BAM BAM 'ı getirip tanıştıracaktım sizinle . O zaman görürdünüz alakalı alakasız herkes nasıl camlara , balkonlara çıkıyodu !
Neyse gelince tanışırsınız !
BAM BAM :
Makine : Kawasaki VN 1500
Body : Hand made
http://img172.imageshack.us/img172/2724/vn1500zb3.jpg
olm bu neeee???... nerde buuu...????... maşşallah... maşşallah...
Biniyom şu an... Carvallho iyi bilirrrrr....
Bu hafta bende kalcak BAM BAM !
Yaw kapıda yattıktan sona bir arkadaşımızın bir kardeşimizim bir örtmenimizin devetine iştirak edemedikten sonra ne işe yarar maşşallah
Gelince ne işe yarar göstericem ben sana!!!!!!!!!!!
maynah bir makinaaaaa :x
Merakla beklicem öle vitrinde bakmakla olmuyo yol yapmak lazım
Ben sevmiyorum bu makinayı :twisted:Alıntı:
Egzozlar uzamış. Artçı binmesin diye heralde :P
aynalara tiikkkat derim :!:
bu makineeee ööleee bi makineeeee... artçı sevmeyen cinsten.... hoşşş bizimkiler seviyoda noluyo selçuğum.... artçılar boş takılıyossss.....
Volkanım, çözüm olarak şişme artçı al diycem, polemik olacak :mrgreen:Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
En iyisi demiim...
selçuk şişme artçının ayakları yanmıyomu bu egsozlardan? :P ...fıssssssssssssss olmasın marşa basar basmazzzz.......:) :mrgreen: