EVLİLİK OLAYI BAŞKA BİZ SADECE KAALARIN ÖNUNE GEÇMEYE ÇALIŞIYORUZ
Yazdırılabilir Görünüm
EVLİLİK OLAYI BAŞKA BİZ SADECE KAALARIN ÖNUNE GEÇMEYE ÇALIŞIYORUZ
valla diycek okadar çok şey varki anladınız siiiiiiizzzzzz
hayır buna kelimeler yetmiyo bu resimler biraz fazla bu sitede ya
BU ARADA SON ALDIGIM İSTİKBARATLARA GÖRE GÖRÜNTÜ FARKLI
http://upload2.postimage.org/176409/P1010029.jpg
AYRICA KUZEN DİYOKİ ORTAMDA FENAYMIŞ
http://upload2.postimage.org/176422/P1010020.jpg
ADMİN GÖREVE SABAH BERİ SÖLÜOM BAŞLIGI KİLİTLE ARTÇI VE HANIMLAR GİRMESİN DİE admin siteye bakmıo bile :D
bayanlar siz buraya bakmayın evli yada bekar olan arkadasların tamamı sadce Türkiye veJamaica arasında bi kultur bağı yapıp oradan kendimize kardeş bi motor klubu seçmek için çırpınıoz. lütfen bizleri yanlış anlamyın. hataa mehmet abinin dediği tek çabamız kazalar azalsın onalra koruma nedir anlatalım motora bole binilmez dielim anlatalım yane olayın usulunu diye çabamız. baynları ve artcıları almamamızın sebebi ise yok çok uzun ya onlara kıyamıyoruz eziyet çekmesinler tek derdimiz bu. fedakarlık yapıoz ama gene suclu erkekler:D
valla sen bu işe admini karıştırma bence bozuşmayalım
Haydaaaa... ule 3 saat yok olmuşuz nerelere gitmişş konu yawwww.... maşşşallah maşşşallah ama pek bi aktif ve çalışkan buldum sizleriii.... bravo vallla... modüratör dediğin bööleee olmalı zati... tam bi kültür ateşesi... taam gurup hazırsa yola çıkalım di mi memet abiii... adminden zati kestik ümidi... iiki modürütürümüsss var beeeaa.... :P
adminsiz olamaz kardeş bizimkisi ziyaret direkt olarak bağlantıya geçtim uzak memleketle
SABAHTAN BERİ ŞEMSİYLE ÇARPIŞIYORDUK AKŞAM OLUNCA BAYRAĞI GÜLÇİN ALDI. FIRSTLAYD KASMA BU KADAR ALPERİMİ BE. ÇOCUK SABAHTAN AKŞAMA DELİ GİBİ ÇALIŞIYOR HEMDE TÜM SENE BOYUNCA Bİ JAMİKA GEZİSİNİ ÇOK GÖRME ONA. GERÇİ SEN SERVİSE BİLE TEK YOLLAMIYORSUN AMA GEL BİRKERECİK YOLLA ŞU ÇOCUĞUDA AZ BİR NEFES ALSIN
Yol bizi bekleeeeeer... 8) 8)
o kunuyuda halletmek lazım ilker kardeşim bilemiyorum
Alıntı:
ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
VALLA BENİM ONU KASTIĞIM FALAN YOK GİTMEK İSTEYEN GİDER BİZ HAYATI BİRLİKTE PAYLAŞMAYI SEVİYORUZ AMA SİZİN HOŞUNUZA GİTMİYORSA BİŞEYLERİ BİRLİKTE PAYLAŞMAK ONU BİLEMEM
ya nedemek first lady hayat beraber paylasıyoruzda biz sizler ikinci gidişte rahat edin diye uğraşıyoruz
YA HAYATI PAYLAŞMAK SİZLERLE ELBETTE GÜZEL AMA ERKEK ADAMIN ARA SIRA TENEFÜSE ÇIKMASI GEREKİR
BANA PEK ÖYLE GELMEDİ MÜGÜ NE DER BU DURUMA HABERİ YOK DAHA HERALDE :) BEN HABER VEREYİM BARİ
BULANDIRMA SULARI BULANDIRMA GÜLÇİNNNNN
BEN HABERSİZ Bİ İŞ YAPMAM O BENİ HER ZAMAN DESTEKLER
Alıntı:
MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
TABİİİİ TABİİİİİİİİİİ
NEYSE YAKIŞTIRAMADIM VALLA SİZLERE BU KADAR BEKAR VARKEN İKİ FOTO YÜZÜNDEN NE HALE GELDİNİZ.............. YAZIK BEEEEE
yok o diil gitmiicesss, biz vaz geçtik diicesss jameikaynanda aramıss bozulacak... işin uçu notamlara kadar varacak, gerginlikler falan... piyasalar altüst olacak... yok yok bu kadar hazırlıktan sona gidelim... çok ayıp olur beklerler şimdi.... [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif]
YA SEN OLAYI ÇOK KİŞİSELLEŞTİRDİN BE GÜLÇİN BİZİMKİSİ ALTERNATİF BİR GEZİ SADECE
FİRST LADY YE DOKUNMAYIN HAKLIDIR MUTLAKA YOKSA BU KADAR İTİRAZ ETMEZDİ
AMA ŞAK BİR YANA ESPİRİLİ BİR TOPİK AÇAYIM DEDİM MEVZU FENA UZADI BENCE ALPER EVE GELİNCE GÜLÇİN İLK İŞ BU TOPİĞİ SİLDİRİR...
Gülçin boşver sen onları kardeşim ben akşamki tatlıların hepsine şap koydum merak etme :mrgreen:
Güle gidin arkdaşlar tekerinize taş değmesin :twisted:
first lady im bak burada bizler kültür ateşesi görevi yapıoz sizler bizi yargılıonuz. resimde dikkat edilmesi gerekn husus KASK ve KORUMA olmayışı bizler tamamen bu konuda eğitim ve seminerler vermeye gidioz. ben eğitim cd lerini yapmaya başladım zaten argesus da döküman toplamış :D (bu arada cumaya istanbuldayım kaş defteri kapandı :D) niyet kotu değil bekarlıkla evlilikle alaksı yok yane ADMİN başımızda olursa eğitimlerde falan liderimiz olur :D yolda bize sahip çıkar kurda kusa yem olmayız :D
uleee iki dakka ağız tadıynan bi kültür ateşeliği yaptırmadınıss beaaa... taam taam gitmiyelimmm...
Aha telefon geldi galiba 180 derece bi dönüşmü oldu neAlıntı:
sen git agresuuussss sen git sana ve bekarlara sözümüz yok yanlış anlama arkadaşım
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :D :DAlıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
Di mi ama volkanım. Daha Bob baba'nin mezarını ziyaret edeceğidik. Buffalo soldiers, stir it up, smoke two joints, lion zion, no woman no cry söyliceedik mezarı başında...
Ne güzel demiş baba be, no woman no cry... (yanlış anlamalara mahal vermeme adına mealen, ağlama kadınım ağlama)
Jamaika yolcusu kalmasınnnnnn
Bizimkisi kültür turu canıım...
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
yenikoyluartcı Nickli Üyeden Alıntı
İzin sadece agresusa mı çıktı şimdi. Ben de bekarım ben de gitmek istiyommm....Alıntı:
gidikurt Nickli Üyeden Alıntı
first lady im bekarlar ve gençler başlarında evli tecrubeli insanlar olmazsa yanlış yollara girebilirler orada bi hata yapabilirler:D onun için evli ve sorumluluk sahibi insanların liderliğine ihtiyacımız var :DAlıntı:
gidikurt Nickli Üyeden Alıntı
ben annamadım şimdi napyosss... sadece bekar tayfa mı gidiyosss temsile... sponsorumusss kim... gelmeyenlerin yerine de temsil hakkına sahip miyisss... sponsor gelmiyince -ki malum kendisi de evli ve beklemede- harcırahlar hangi kanaldan ne şekilde veriliyo... malum zor bi görevi üstlenicesss.... kolay diil yaniii... :P
DÖNMEK FALAN YOK TAMKAZ JAMEİKA GİDİYOMUYUZ ONU SÖYLEYİM
şöle gidioz ilk başta bizler (bekarlar) hazırlanıoz evli be sorumluluk sahibi (malum bizlerde öle bi sorumluluk duygusu yok) kişler bize öncülük edio ve sponsorluk ve en buyuk katlım ve desteğide aşiretden alıyoruz ve bebek sahilinde iki tur atıp kendimizi göreceklerimize (pardon olaylara) hazırlayıp yola cıkıyoruz. biz hazırlık aşamasında iken sitemizin mo u bizler için vize başvurusu yapıp gerekli izinleri alıp hazırlıklara katkıda bulunacaktırAlıntı:
buluşma yeri: Bebek sahil
Rota: 2 tur bebek sahil oradan en kısa yoldan jamaica
Not: katılım sadece sürücülerden olmalı tam koruma giyilmeli ve bayanların katılması yorucu ve uzun bi yol olacagından sakıncalıdır.(malum brezilyaya kendi kahvemizi götürecek değiliz)kimse beklenmeyecek herkes yolu bilio jamaicada görüşmek üzere
Ne Jamaikaymış. Bir günde 114 mesaj. Rekor herhalde...
Pardon bununla 115 oldu...
İÇERİĞİ ÖNEMLİ ÜLKE FARK ETMEZZZZZZZZ
örnek insan ülke tanıtımı için kendini parçalıo saygıyla eğiliyorum abi önünde ve başımızda jamaica ya gelmeni istiyoruz.Alıntı:
imza
bekarlar
eyvallah memet abiii.... kıssma... kışa dooruu gidiyoss di mi???... ona göre işi gücü ayarliim... bol bol mesir macunuydu felan ayrliim... :P
Arkadaşlar bu olayda tamamen bir yanlış anlaşılma söz konusu. yanlış bilmiyorsam Regal ile en uzak mesafeyi Müslüm Baba yaptı . hepinizi amacının Regalinizin limitleri zorlamak gidilecek en uzun mesafeyi bulmak olduğunu malum. yoksa neden teee elin Jamaikalarına gidesiniz ki ? olay tamamen duygusal
Bu arada kendi tasarladığım korumalı montu jamaikalı bacılarımıza da tanıtmak , korumanın önemini irdelemek lazım.yazık şimdi bu bacılara mazallah düşerler müşerler felan. hem bakarsınız onlara türkçe öğretmek fırsatıda çıkar
Atalarımız ne demiş bir lisan bir insan , iki lisan iki hatun... ne hatunu yahu iki insan insan .
evet evet kışa dogru yola cıkılıo ve soguk kıs ayları sıcak jamaicalılarla pardon sıcak jamaciada gecirilo sonra yaza dogru buraya gelioz ve gezi gelenekselleştiriloo:D ilk gezinin sposoru motojonior diğerlerininki aşiret:DAlıntı: