Tekirdağ ekip eve vardı :) Keyifli bi gece geçirdik.Süleyman abime hoş sohbeti için ayrıca teşekkür etmek istiyorum :)
Yazdırılabilir Görünüm
Tekirdağ ekip eve vardı :) Keyifli bi gece geçirdik.Süleyman abime hoş sohbeti için ayrıca teşekkür etmek istiyorum :)
Allah muhabbetinizi arttırsın istanbul. Allah kabul etsin . Ankaradan herkese kucak dolusu sevgiler saygılar selamlar olsun
Güzel bir iftar yemeği oldu herkese çok teşekkürler :) dostluğumuz daim olsun ;)
Bu organizasyona vesile olan herkeze teşekkürler mekan ilgi alaka tabi en son benim tabagim gelmis olsada :) yemekler çok guzeldi tekrar görüş mek dileğiyle
Geceye katılan, iftar yemeğini organizasyonunda emeği geçen, geceye katılmaya çalışan ancak makinelerinin ve kapalı yolların azizliğine:) uğrayan, katılamayıp gönüllerimizde bizimle birlikte olan tüm kardeşlerime teşekkürler.....
Müziği ve sesi ile ortamda daha güzel zaman geçirmemize emek harcayan Bedirhan kardeşime de ayrıca teşekkür ederim.8)
Çok güzel bir akşamdı herkese teşekkürler :) Anadolu yakası kortejiyle eve gitmekte ayrı bir güzellikti :)
bazı olumsuzluklardan dolayı güzel bir iftarı kaçırdığımız için üzgünüz ama artık diğerlerine geliriz inşallah =) ortam çok güzelmiş maaşallah
Katılan herkesin ayağına sağlık güzel bir iftar yemeği oldu 8)
Büyük ailemizin kaynaşmasına vesile olan güzel bir organizasyon oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Arkadaşlar çok güzel keyifli hoş sohbet bir akşam geçirdik.
Hepinizin emeğine , yüreğine sağlık .
İyiki varsınız.
Herşey çok güzel görünüyor herkesin emeğine sağlık bazı özel sorunlardan dolayı aranızda olamadım birdaki etkinlikte bi araya gelmek dileğiyle 8)